wkubranur Nazsuuu evet uyanıktım. Spinal anestezi yapıldı. Ve konuşanların aksine. Hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Kötü yorumlara aldanmayın. Hissettiğiniz şey dalgalanma gibi acı değil yani bebeğinizi çıkardığını falan hissediyorsunuz ama çıkı değil dediğim gibi dalgalanma şeklinde
Nazsuuu seyma0661 evet o yüzden sordum bende Bilkente doğum yaptım başka yerde etlik varmı o yüzden anlamadım
Sevo_sevo Doğumunuzu doktormu yaptirdi asistanmı, ilgi alaka nasıldı doktorunuz kimdi kaç gün kaldıniz hastanede ve refakatciyi ne zaman aldilar odaniza detayli anlatirmisiniz lütfen🙏 bebişinizide saglikla büyütün insallah🌸
wkubranur Sevo_sevo Öncelikle teşekkür ederim. Perinatolojide takipli olan hastalar genellikle 3. Katta bakılıyor. Benim odam tek kişilikti. Yanıma da doğum olana kadar kimseyi almadılar. Bende çok tesirgin oldum bu durumdan ama inanın hiç öyle olmadı. Odada telefon var ve sevdiklerinizi istediğiniz kadar arıyorsunuz. Benim doğumum normalden sezaryene döndü maalesef açılmam hiç olmadı. 24 saat o odadaydım. Bir fitil verildi. Ancak 24 saatte açıklık olmayınca sezaryene alındım. Benimle genellikle asistan hekimler ilgilendi ebeler ve asistan hekimler çok ilgili ve çok güleryüzlüydüler. Allah hepsinden razı olsun. Kötü tek bir kişi ile karşılaşmadım. Hep kuzum canım diye hitap ettiler. Beni suni sancıya zorlamamalarıda artı bir sevinme sebebimdi çünkü açılmam yine de olmayacaktı. Bunu doktor bana çok güzel bir şekilde anlattı. Sezaryene gelince. Evet bence zor bir ameliyat ama orada ki hekimler de çok güler yüzlü ve iyilerdi. Bana tek tek açıklama yaptılar. Aşamaları söylediler. Benimle konuştular. Sezaryeni yapan doktorlar 2 kişiydi ve uzman doktordu beni mesaiden sonraya bırakmadılar. 15.00 de girdim 15.40 da çıktım. Çok kısa sürdü. Burada ki insanlar işinin ehli bence ya da bana öylesi denk geldi. Kötü yorum ben de çok okudum ama benim için süreç çok güzel geçti. Lohusa katına alınır alınmaz bebişimle birlikte eşim ve annem de yanıma geldiler. Ziyaretçi saatinde de diğer sevdiklerim yanıma çıktı. Odalar çok temiz ve konforlu. Hala hastanedeyim bebeğimden dolayı ama burada ki hemşireler bile bizim için çok emek veriyor. Bende uyumlu davranmaya çalışıyorum. Siz güler yüzle yaklaşırsanız herkeste size öyle yaklaşır ben bunu deneyimledim. 🌸
arinmommy Çok güzel perinatolojiden direkt randevu alıp doğum yapabiliyor muyuz yoksa riskli gebelik vs mi olması gerekiyor. Etlikte kadın doğum takipli miydiniz? Ben Kırıkkaledeyim duruma göre etlik de düşünüyorum
wkubranur arinmommy kadın doğum beni perinatolojiye yönlendirdi diyabetli olduğum için. Direkt perinatoloji olarak randevu alamıyorsunuz
Alev96 wkubranur Bende etlik perinatoloji takipliyim Nisan sonu gibi bnmde doğumum o kadar kötü yorum okudum ki bu yorum çok iyi geldi.
wkubranur Alev96 hiç korkma sen güler yüzlü olursan insanlarda sana öyle yaklaşır. Birde gebe okuluna mutakala gitmenizi öneririm . Orada ki ebeler de benimle çok ilgilendiler. Allah razı olsun yanıma çıktılar. Psikolog geldi. Benimle konuştular. Tek bırakmadılar doğuma kadar hiç
Alev96 wkubranur ya çok iyimis gebe okuluna nasıl gidiliyo doktor mu yönlendiriyor benimde ilk gebeliğim o yüzden korku var
wkubranur Alev96 yok hayır siz hastaneye gelince gebe okulunu sorun direkt geçip kayıt yaptırıyorsunuz. Hafta içi 1 gün 4 hafta olacak şekilde gidiyorsunuz ben çok memnun kaldım
Sevo_sevo Çok teşekkür ederim açıklamanız için ben etlik takiploydim normalde ama 3 gün doğum servisinde yattım kolestaz sebebiyle hepsi asistandı ve tavırları pekte iyi değildi bana karşı değildi ama genelde gözlemlediğim o yöndeydi bende bilkente geçtim 3 hafta sonra doğumum var sezeryan benim 2 ci gebeliğim hala kararsızım bilkentten memnun olan çok fazla kişi var sizinde ordan memnun olmanıza sevindim doğum kolay değil sonuçta sezeryanda normalide ama karar veremedim hala😔
wkubranur Sevo_sevo yani ben sizi yönelendirmek istemem. Benim için süreç güzel geçti ama sizin için kesin şöyle olur diyemeyeceğim maalesef