Altin23 Kızlar 31 Aralık’ta HSG çektirdim pcosum ve hsg sonrası 3 5 7 ocakta ilişkimiz oldu. 3 gündür sol yumurtalığjm ağrıyor ilk ilişkide hamile kalmış olabilir miyim sizce 🫠🫠
Gunduzanne Altin23 olsa bile ilişki ve şuanki gün arasında çok az bi zaman var ama inşallah allah gönlünüze göre verir ❤️🥰
buse1nur Altin23 hgsden sonra bu tip ağrılar normel kafaya takmamaya bakın ne kadar çok düşünürseniz o kadar geriye atarsınız
Aydangrbz Altin23 merhaba ben 16 mayısta rahim filmi çekildim 26 mayısta lh testinde çatlama gördüm ve değerlendirdik . 35 haftalık gebeyim :) olabilirde olmayabilirde . Doktorum bile şaşırmıştı çok hızlı oldu diye . Allah nasip ettiyse olur 🙏🏻
Altin23 Aydangrbz rabbim bana da böyle hızlıca nasip etmiştir inşallah :) rahim filmi gerçekten kanalları temizlediği için çok artıyormuş gebelik şansı rabbimden çok çok çok istiyorum
Selin_uludogan Altin23 bence once test al yap ben 1,5 aylik evliyim 4 haftalik hamileyim bi trst yapmanda fayda var he bidr adet gecikmen varsa kesin yap zaten
Altin23 Selin_uludogan pcosum var en son 22 Aralık’ta regl oldum reglden sonra ilaca başlamadım tekrardan. İlaçsız olamıyorum düzenli. O yüzden regl düzeni yok bende 🫣
Altin23 Dlkkdr6431 yok belime vurmuyor ama otururken sprun yok ayağa kalkıp adım attıkça yumurtamk hissediyorum resmen orada varlığını biliyorum