Meridaily Hepimizin enerjisi çok güzel ve pozitif olsuun. Hayatımızdaki çoğu şey canımızı sıkmaya çalışıyor biz bari kendimize bunu yapmayalım değil mi ama :)) Değerin çok değil hemen 2 haftada düşer ama her ay kan ver yine de. Benim eylül ayında baktırdığımda 5.8 di ilaç verince ilk ay ekimde 2.8e düştü sevindim 2.ay baktırmadım ve bu ay baktırdığımda 5.9a çıktığını gördük doktor 25lik doz başlamıştı şimdi 50ye çıkardı yetmezse yine dozu arttıracak. Önemli olan değer düzenli olana kadar her ay kan verip doz ayarı yapmak 1 sene sonra zaten sabit dozdan gidiliyor. Benim tsh’a bağlı prolaktinim 69 oldu ilaca başladığımız ilk ay 15e düşmüştü ama yine yükelmiş ve ikisi de gebeliği zorlaştırıyor. Ben de doz ayarıyla bütün değerlerimin normal olacağı ayı bekliyorum. Sen de mutlaka her ay takip et. Ayrıca gebelikte çok hızlı yükseliyor ve dozu daha da arttırıyorlar.
Bu arada ben kendimde haşimato hipotiroidinden şüphelendiğim için anti-tpo ve anti-tg testi yaptırdım sonuç pozitif çıktı. Hayatı zorlaştıran bir hastalık. Sen de isteren o testlere de bir baktır