mdenizg ACİL …Benim canım liçi çekiyor liçi meyvesi kanama yapar yazmışlar.Napıcam yesem bir sorun olur mu?
Mrvsmt2502 mdenizg ilk kez duyuyorum kanama yaptığını. Ben yerliden çok tropikal meyve yedim abartmadan nefsini köreltebilirsin
Nilayy95 mdenizg benim okudugumda bişi olmaz denilmişti 6.haftada sanırım iki kase yedim. Çok şükür bişi olmadı
akidesekeri mdenizg https://www.teknobeyin.com/hamilelikte-lici-meyvesi-yemek-faydalari-ve-zararlari.html Bunun dışında başka bir sayfaya daha baktım sağlıklı hamilelik için folat kaynağı olduğu yazıyor. Ama internette bilgi kirliliği de çok fazla ne derece doğrular bilmeyeceğim
mdenizg Mrvsmt2502 İnt siteleri korkutuyor beni valla.Eşim aldı yarın 1 tane yiyeyim bari inşAllah kötü bir şey olmaz
Mrvsmt2502 mdenizg bir şey olmaz ay 1 taneden ben o kadar çok yedim ki ananasta düşüğe sebep deniliyor ama canım çekmişti 1 dilim 1 dilim yemiştim farklı zamanlarda oturup kilolarca yemiyoruz ki
akidesekeri Mrvsmt2502 sanırım o şehir efsanesi doğum öncesi yiyip doğum yapamayanlarda var. Gebelik okulunda yiyebilirsiniz demişlerdi. Ya da yine bünye meselesi
Mrvsmt2502 akidesekeri abartılıp yenildiğinde etki ediyordur belki 🤷♀️ ben maydanoz falanda çok yedim aşeriyordum ona da düşük yapıyor diyorlar
akidesekeri Mrvsmt2502 abartıldığında zararlı olmayan ne var ki. Bize sadece nar yerken dikkatli tüketin plesantanın bebekten ayrılmasına sebep olabilir demişlerdi. Onda bile net konuşmadılar.