Burnosunn_annesi Nazemm belli değil doktor 12 haftamda tahmin etti ama bugün bakalım hayırlısıyla görünürse net bir şey söyler inşallah
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom şimdi çıktım kuzum doktor baktı yine emin olmadan erkek dedi arkası dönüktü🤭🤭
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi çok utangaç bu yaa kankisi gibi uzansa keyif yapsa belli olurdu ne olduğu😂😂
Sevgikaya1525 Burnosunn_annesi yani ben perinatoloji bölümüne gittim geçen hafta 12 haftalıktı ikili test için sdce çikolata ve su içmiştim erkek dedi 😀gayet rahat uzanmıştı yayıla yayıla ilk oğlumda da aynı şeyleri yedim yine 13 14 arasıydı öğrndiğimde
Burnosunn_annesi Sevgikaya1525 oy maşallah benim de ilkinde 14 haftada rahat öğrenmiştik ama bu 12 doktor tahmin edince erken oldu🤭
Burnosunn_annesi Mavili1480 evet teyzsesi ama bir yandan da 12-13 haftada erken diye düşünüyorum 14′ten sonra daha iyi bence
Canh20 Kızlar merhaba sabah detaylı usgye girdim bugüne kadar her muanemde bacakları kapalıydı sabah çikolata yiyip gittim yine kapatmıştı son anda şansa gösterdi bence bebeğin keyfine bağlı ben ikna oldum yemek içmekten geçiyo artık.
Burnosunn_annesi Canh20 evet evet kesinlikle doktor öneriyor hani hareketi ve bir şeyler yiyip içmeye ama bebiş ne derse o olur 😅
Burnosunn_annesi Elis27 teşekkür ederim Türk kahvesininniçemiyorum mide bulantısından ama süte hayır demem 🤭🤭
Zehranurikilik Burnosunn_annesi ben bir kutu napoliten çikolata yedim öyle gösterdi ama kontrole girene kadar yedim