Burnosunn_annesi Geçen hafta çikolata yedim vişne suyu içtim ona rağmen sırtı komple dönüktü🤤 varsa tecrübeleriniz bekliyorum
Mrvsmt2502 Burnosunn_annesi göstermeyecekse ne yaparsanız yapın göstermiyorlar maalesef vişne suyu çikolata falan denedim bu sefer çok hareketli göremedim dedi hiçbir şey yemedim bağdaş kurup oturuyordu ilk kıımı 22 de ikinci kızımı 21 de öğrendim
Burnosunn_annesi Kubra9626 ah keşke ama kahveden iğrendim hamileliğimin başından beri evde fincan bile görmek istemiyorum 🥺🥺
Burnosunn_annesi Mrvsmt2502 yaa maşallah 🥰geçen hafta 12 haftalıktı bilmiyorum erken diye mi öyle yarın yine deneyeceğim çikolata vişne suyu 🥲
KumpirsMom Burnosunn_annesi yarın kontrolüm var 13 haftalık olduk belki cinsiyet söylenebilir bende şurda durayım bişeyler öğreneyim 🥹
Burnosunn_annesi zeynosileannis işe yaradı mı Ay bu son zamanlarda cinsiyet yanılmaları çok olunca artık emin olmak için her şeyi yapayım diyorum yiyip içeyim 😂🤭
zeynosileannis Burnosunn_annesi hareket edince göremiyor emin olamıyor doktor bazen yani yaradı herhalde pek hareketli değildi 12. Haftada tahminde bulundu sonra 1 ay sonra gittim kesinleşti
Burnosunn_annesi zeynosileannis Ya aslında benim de tahminde bulundu cinsiyetin neydi kuzum erkek bebekte daha çabuk tahmin ediliyor diyorlar ama bilmiyorum ne kadar doğru
zeynosileannis Burnosunn_annesi erkek ama kızda da aynı haftada tahminde bulunmuştu doktorun cihazıyla alakalı sanırım devlette daha geç görüyorlar