Canmoms3 DidemY zofer ağır bi ilaç çok bulantım olduğunda damar yoluyla verilmişti yan etkileri var en güzeli prillam
Parinas DidemY o zaman bi prilam yazdırın isterseniz. Gece 2 ile başka demişti bana doktor. Yetmezse sabah uyanınca 1 tane daha iç demişti bi öyle deneyin isterseniz. Sağlık ocağı reçete edebiliyor
TugceOrak DidemY evet 400 küsüre alıyor kuzenim yanlış hatırlamıyorsam. Prilamı şöyle dene kuzum; gece yatmadan 2 tane bi de sabah uyanır uyanmaz aç karna 1 tane. Ben 7. Haftadan 12. Haftaya kadar o şekilde kullandım baya rahatlattı
newmommmyy2 DidemY bence önce başka bir doktora prilam yazdırın onu bir deneyin o etkisiz kalırsa bunu içersiniz bende bir yan etkisi olmadı çok şükür ama ağır bir ilaç
Dilaraklnc3 DidemY oyyy Allah yardımcın olsun çok sıcak soğuk şeyler tüketmemeye çalış yemekle birlikte içecek içme demişti doktorum yemek bile yiyemiyorsundur gerçi🙂↕️
Bebisannis DidemY 7 ay kullandım ilk hamileliğimde 😢 çok şükür bi problem olmadı . İleri derece kusmalarda veriyorlar prilam falan işe yaramayınca
DidemY Bebisannis hiç prilam denemedik bir de onu yazdırıp deneyeyim diyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥺
DidemY Dilaraklnc3 amin canım çok teşekkür ederim 🥹 su bile içemiyorum bu da toplam iki üç saat kesiyor zaten hayırlısıyla düzelir inşallah 🥹❤️