Gizem1504 Haticee11 artık şaşırıyrm ozaman bnm yaptklarımda yanlış çıkarabilir öyle düşüncem nerdeysee yazık yaa
Haticee11 Gizem1504 ben çok şaşkınım cidden hemen çıkan çizgi var bariz belli yani 4 testin 4ude mi bozuk çıktı ve bana denk geldi 😅
Gizem1504 Haticee11 ben kan vermek istemiyrm eğer negatif çıkarsa üzülücem çünkü kaç tane yaptımm şoktayımm adetine varmı daha
Haticee11 Gizem1504 yarın adet günüm canım gecikmeni bekle cidden çok ağir oldu bu bana emindim yani belirtilerim vardı testlerin pozitif ti hep
Gizem1504 Haticee11 yok zaten h.içine kadar kan veemeyeceğim adet günüm ozaman ama nasıl oluyor anlayamıyrm
AnneeeG1 Haticee11 adet olmazsan tekrar ver canım üzüldüm senin için artık gerçekten testlere güven olmadığını anlayın derim ben korkudan hayattta test yapmadım bu ay pzt direk kan vereceğim
Haticee11 cerkes46 anlam veremedim zaten kan sonucunun da yanlış çıkma ihtimali yok zaten bildiğim kadad
Haticee11 AnneeeG1 bugün oldumm canım adet malesef bu ay da kısmet değilmiş Rabbim sagliklisindan omurlusunden nasip etsin cümlemize 🥰
cerkes46 Testlerim silik çıktı hep bat 10 ocakti dün ovulasyonda pik gibi koyu gördüm kan verdim şimdi bakalım ne gelecek sonuç Allahım benim ve bekleyen herkesin yüzünü güldür 🤲