AnneeeG1 Kızlar belirtileriniz var mı yada test yaptınız mı gelin burda konuşup testlerimizi yapalım beraber 🥹🫶🌸
Mom6535 AnneeeG1 21 ocakta olacaktım 40 günde bir oluyorum ama 29. Günümde regl oldum 🤷♂️ben elendim bu ay yine
Gizem1504 AnneeeG1 bat 13 14 belirtim vae testler silik erken gebelik testi bulamadım bakalım güzel haberler alalım inşallah🌸
Haticee11 Bat 12 Ocak 7, ve 8 Ocak test yaptım freely erken gebelik silik çizgi çıktı son yaptığım daha belirgin ama bugün awox ve predector yaptm yok denecek kadar silik çizgi beklemedeyim hala ✨
AnneeeG1 Soie benim akıntım fazla sanki ıslaklık oluşuyor gibi akıntım şeffaf uzayan akıntı gibi bazence beyaz oluyo ama aşırı var bide kasık ve mide yanmam oluyor
elsa35 Soie hayatım sat senin de mi 17 aralıktı? Benim yumurtlama 30u görünüyordu senin pik ne zamandı
-Papatya33 Benm bat 13 14 . Catlatma iğnesi olmuştum bugün catlatma ignesinden sonraki 13.gunum malesef negatif. Bu saatten sonra olacağını sanmiyorm. Hiçbir belirti de yok zaten
Esrakrc -Papatya33 çatlama iğnesini nasıl oluyorsunuznya bir senedir gebelik düşünüyoruz ama olmuyor bende vurulsam nasıl oluyor kafama göre vurulabilir miyim
Evrim-96 Merhaba benim de bat 13 ekimde kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için yeniden denedik ilk sefer bakalım hayırlısı olur inşallah test yapmaya da korkuyorum o zaman öğrendiğimde bir gün geçmişti üzerinden bakalım bekleyeceğim bu sefer stres olmak istemiyorum
Evrim-96 Evrim-96 İyi akşamlar kızlar ben gündüz bunu yazmıştım ama dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı akşam da kan verdim değerim 48 çıktı bu hayırlısı ile olumlu sonuç oluyor değil mi geçen sefer reglim 1 gün geçince çizgi çıkmıştı bu sefer 3 gün varken o geç döllenmeden dolayı mı öyleydi sizce o zamanda değerim 45 mi neydi kafama takıldı 2 gün de bir artıyordu değil mi pazar akşamı bir daha mı vermeliyim ne dersiniz?