Burcutku İğneyi nasıl yapıyorsunuz coraspın ve iğne yi hangi saatler arasında nasıl ayarlıyorsunuz bilgilerinize ihtiyacım var Şimdiden teşekkürler 🌸
Aysehakannn Burcutku ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sadece doktorum her gün aynı saatte yapmamı söyledi, kendimde sağlıkçıyım kolumun yan arka kısım yumuşak etin olduğu yerden kendim vuruyorum bacaktanda vurabilirsiniz ☺️
Esraa00 Burcutku Bende akşam 19:00 tam vuruluyorum alarm kurdum unutmayayım diye Hapıda kahvaltıdan sonra içiyorum genelde oda 12 gibi
Bebemiz Burcutku sabah kahvaltıdan sonra hap Akşam 6 da iğneyi yapıyordum. Hergün aynı saatte yapın iğneyi ben alarm kurup max 1-2 dk erken geç yapıyordum. Yarım saat falan atlamayın önemli bu iğneler bebeğe kan gitmesine yardımcı oluyor . Biz 6.aya kadar göbekten sonrasında koldan yaptık. Sağlıkla kucağınıza alın🌸
Hasret18ayaz Burcutku ben hep göbekten vuruyorum ama bazen göbeğim fazla morarirsa bacağa geçiyorum bu zamana kadar idare ettik çok şükür bundan sonrasıda gelir bazen kanayabiliyor kanarsa korkmayın
xEndless Aysehakannn Ben herzaman aynı saatte vuramıyorum bazen 15-20 dk oynuyor arada ama sorun olur mu acaba
Aysehakannn xEndless zannetmiyorum bende de dakikası dakikasına uymuyor zaten 🫠 ama genelde mesela 09.00-09.30 aralığında vurmaya özen gösteriyorum 🫶🏻
Bebemiz xEndless 15-20 dk oynama yapmasanız daha iyi olur bir iki kez unutulur ayrı ama alarm kurun hergün aynı saatte yapın iğnenizi🌸
xEndless Aysehakannn Bende akşam 22.15 - 22.30 gibi yapıyorum daha kola geçmedik hep karından vurdum kaç haftalıksın bu arada 😊
Burcutku Yorumlarınız için çok teşekkür ederim bugün keseyı gördük şükür 🙏kan pıhtılaşması vardı bende,doktor keseyi görünce yazdı ben bi sorayım dedim ilk defa kullanacağım için panık oldum iğneyi nasıl yapacağım diye
Esraa00 Burcutku göbekten etmiyor musun zaten ,En iyisi göbek Göbek deliğinden 2 veya 3 parmak ilerisi vur bir gün sağ bir gün sol
xEndless Burcutku Göbek, kol, bacaktan yapılabilir YouTube da falan videolar var bununla ilgili ben hemşireden öğrendim nasıl yapıldığını sonra eşim öğrendi ona yaptırıyorum
Aysehakannn Burcutku ben karnı çok tercih etmiyorum doktorumda etmedi kol ve bacak olarak daha kolay ve acısız geliyor
Aysehakannn xEndless 00.00 itibari ile 37 haftalık oldum. 38+3 de planlı sezeryan doğumum var. Siz kaç haftalıksınız 🫠
Burcutku Bebemiz çok teşekkür ederim aminn inşallah🌸 ilk deneyımımı göbekten yaptım göbekten devam ederim ilk başta bi korktum ama kolaymış vurmak 🤗
xEndless Bebemiz 😊 bencede alarm kurmak daha iyi olur en azından daha vakitli vurmuş olurum teşekkür ederim öneriniz için 😊💐