zeynosileannis Gunduzanne benimde öyle gece ben uyurken çok sert vurmuş eşim korktu neden zıpladın diye 😂 büyüyüp güçlendiler artık 😍
Mlksde Gunduzanne Tam şuanda eşime bu çocuğun hareketleri neden bu kadar canımı yakıyor diye söylenirken sizin post çıktı karşıma 🤗
Esmatayyan Gunduzanne evet canım ben 37 oldum ama hareket edince hep ay uy oluyorum karnımda çok sertleşmiş kaburgalarım ağrıyor bazen
Gunduzanne deniz_95 ayyy dimi.. resmen yerimden hoplatıyo çılgın ya. 2 hafta sonra doğumum var akşamları çok aktif gündüzleri daha durgun. Kızlara bi soruyım dedim 🥰teşekkür ederim
Uykusuzz_koala 36+1 günlüğüz fazla sert değil kuzu :) ama değişik hisler sizinki en son kaç kiloydı canımın içi
Gunduzanne Mlksde hahaha bizim bu bebekler ya annemde kalıyorum eşimi aradım hemen oğlun çıkmak üzere diye😂😂
Mlksde Gunduzanne Aynen yakında karnımı delip cikicak bizim kız rüyamda bile görmeye başladım tekmesi o kadar serttiki rüyamda ayak parmaklarını goruyodum o kadar bilinç altima işlemiş 😂😂
Gunduzanne zeynosileannis ağrı var ya hareket ettikçe vajinamda acı hissediyorum üst karnımda ağrı var midem zaten sıkışmış allahlık😂😂😂😂