betulkprn Merhaba hanımlar yeni hamile olduğumu öğrendim kan pıhtılaşması var doktorum iğne başlatacak aramızda kullanan varmı bilgilendirebilir mi 🌸🌸🌸
nazmiyeu7 betulkprn bende kullanıyorum başından beri pıhtı atması düşüşe sebeb olabilir yüksek ihtimalle yada Plesantaya pıhtı atarsa elinde kanama olur kan akışı normal olmaz hergün iğne olmak kolay değil ama risk etmeye gerek yok
nazmiyeu7 betulkprn iki aydır hemen hemen aynı zaman dilimler inlerinde vuruyorum göbekten cesaret edemediğim için bir gün sağ bir gün sol olarak morarma oluyor önüne gecemiyorsun ama zamanla alışıyorsun sağlık olunca mecbur
Htcbyttt Ben kullanıyorum her gün aynı saatte göbekten vuruyorum can acıtıyor morartıyor ama bebişlerimiz için değer herşeye
betulkprn Htcbyttt çok teşekkür ederim cavabınız için yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bugün test verdim 405 çıktı iki gün sonra tekrar vericem artışa bakıcak doktorum pazartesi günü yazarım ilaç dedi iğnenin yanında başka ilaç kullanıyormusunuz 🌸🌸🌸
zynpknt İlk öğrendiğim günden beri kullanıyorum en az göbek acıyor bence kol bacak biraz daha çok acıyor zor oluyor tabi ama yapcak bir şey yok sağlık için mecbur🌸 her gün aynı saatlerde vurmaya özen gösteriyorum ☺️
betulkprn zynpknt çok teşekkür ederim cevabınız için 🌸 hazır şırınga değil mi aylık olarakmı veriliyor
Htcbyttt betulkprn hem iğne hemde hap kullanıyorum kan sulandırıcı zaten iğne hazır enjeksiyon bir kutuda 10 tane var
zynpknt betulkprn evet hazır aylık yazdırıyorum bir de oksapar yazıyolar çok yakıyo enox daha az yakıyo bilginiz olsun
betulkprn zynpknt bakalım doktorum ne yazıcak inşallah iki gün sonra iki katına artar sağlıkla alırız kucağımıza 🌸
Sonay-123 Bende kullanıyorum kızlar göbekten vuruyorum morarmaması için hemen üzerine dolaptan su şişesi alıyorum bi 7 dk falan soğuk su şişesini koyuyorum morarmıyor bilginiz olsun
betulkprn Yazmelegi_ teşekkür ederim henüz başlamadım pazartesi günü inşallah kan değerim güzel yükselirse başlıcam 💐