BA1 Herkese merhaba kizlar geçen ay doktoruma gittiğim de bana Nst için geleceksin demişti özel hastanede Hersey ücretliye ondan soruyorum Nst de ücretli mi doktora ayrı Nst ayrı mi gidiyoruz bide nst girmeden önce doktora mi girilmesi lazım ?
FNK BA1 benim paketim var ama paketiniz yoksa belirli bir ücretle ilk önce nst ardından nst kağıdı ile birlikte doktora gidiyorsunuz biz de böyle yapılıyor en azından
Frdglp BA1 evet önce muayene için doktorunuzun yanına giriyorsunuz daha sonra doktor bir kağıt veriyor ücretini ödeyip nstye giriyosunuz
Hamide_00 BA1 doktoruna muayene oluyorsun canım sonra seni nst ye gönderiyor oraya da ayrı bi ücret ödüyorsun Nst bitince ücret ödemeden doktoruna gösteriyorsun eğer bi daha gir derse sana doktorun ücret ödemeden tekrar nst ye gidiyorsun
Maviniz BA1 ben ücret ödemedim nstye ayrı olarak ilk doktora girmeden önce muayene ücreti ödedim nstye girince ücret istemediler
Hamide_00 BA1 sancın çıkarsa hemen tekrar sokuyor ama yoksa göndermiyor nst ye ztn iki hafta sonra tekrar giriyorsun
bus_ra Esra1999 ciddi misinz çok fazla nst ücretiniz bende muayene 1000 veriyorum ama nst 70 TL Allah yardımcımız olsun walla kim ne koparirim derdinde