Amonim Daha doktora gidip sonuç göstermedim ama biraz googledan baktım karamsarlık doldu içim. Değerleri böyle çıkan var mı kandaki bu düşüklük/ yükseklikler gebeliğe engel mi ? https://hizliresim.com/t3q3h35
Kartanesi-24 Amonim sadece PLT değeriniz yüksek gelmiş sanırım pıhtılaşma ile ilgili bir değer diğer kırmızı olanlar hep sınıra yakın onlarda bir problem olacağını düşünmüyorum tabi en iyisini doktorunuz cevaplar Gebelik durumu olursa kan sulandırıcı başlayabilir doktorunuz
hellolittlesunshine Amonim hemoglobin kırmızı kan hücre miktarınız sınırın biraz altında çıkmış buna bağlı olarak diğerleri de düşük çıkıyor. Kan düşüklüğü b12, demir, folik asit eksikliğinden olabiliyor bu değerlere de bakılarak doktor gerekli takviyeleri yazar
Amonim Annesiiiii20 demir de düşük çıkmış ayrıca bakmış 30 çıkmış. Anemi olsam evlenirken falan testte çıkmaz mıydı 😭😭
hellolittlesunshine Amonim hayır anemi demek için kanınızın çok düşük çıkması lazım bu öyle bir şey değil benim de değerlerim böyle genelde adet döngüm de yoğun geçtiği için. Kadınların demir depoları düşük oluyor zaten bu durum çoğu kadında var o yüzden içinizi ferah tutun. Ben kışın 3 -6 aylık demir takviyesi kullanıyorum hemen yükselip düzeliyor merak etmeyin :)