merveblttt Kızlar 37 günlük gebeyim doktorum bugün kese etrafında kanama gördü düşük tehlikesi ile istirahat etmemi söyledi promester iğnesi yazdı daha önce başına böyle gelen varmı korkuyorum
Kader-e merveblttt canım bende gebeliğimi yeni öğrendiğimde kesenin yanında kanama var dedi doktor. Progestan fitil verdi sabah akşam kullan bi hafta gerekmedikçe kalkma yat dinlen dedi. Dediklerini yaptım bi hafta sonra kontrole gittiğimde kanama yoktu. İlacı 3 ay kullanmamı istedi çok şükür şuan 35. Haftamdayım. Seninkisi de geçer merak etme progestan iyi geliyor💖
Merloza merveblttt bir çok anne var kanama yaşayan bende bunlardan biriyim, korkmayın. Dinlenin bol bol, doktorunuzun verdiği ilaçları aksatmadan kullanın. Çok geçmiş olsun.
BTop merveblttt canım bende 12. Haftamda olmuştu bana da doktorum hareketsiz kalmamı söyledi geçti korkma için ferah olsun senin birde haftan daha fazla benim yaşadığım haftaya göre
merveblttt Kader-e umarım benim de kanamam geçer ilk gebeliğim hiç bu konuda fikrim yok endişe ettim duyunca teşekkür ederim
Kader-e merveblttt benimde ilk gebeliğim bende aynı şeyleri düşündüm emin ol ama stres yapma en kötüsü o zaten inşallah bi an önce geçer 💐
Kaannur Canım benimde vardı yedinci haftada başlamıştı 10 haftada kayboldu çok şükür şu an 25 haftaya girdik çok şükür progestan varsa kullan canım birde su içmeyi ihmal etme moralini bozma bebek büyüdükçe geçiyor zaten hiç merak etme Rabbim koruyor
tazebiirannee merveblttt bende 1 aylıkken kesenin etrafında kanama görmüştü dikkat et demişti ama progestan fitil vermişti bana bir sonraki kontrole gittiğimde geçmişti ☺️
Nur5 merveblttt başıma gelmedi ama komşunun başına geldi. Ona fitil vermişlerdi ve uzan demişlerdi şükür böyle yaptı geçti oğlu şuan 6 aylık
merveblttt 88800 sol yanım ağrıyor ama ona rağmen en rahat o tarafta oluyorum sağa yatınca nefesim daralıyor sanki
Cybermom merveblttt aynısını 6-7 haftalarda arkadaşımda gördü doktor. Progestan verdi üç beş gün dinlenmesini söyledi. Hatta sonra kanama da oldu. Sonra geçti şuan bi sıkıntısı yok.
zge13 merveblttt benim de bu gebelikte oldu diyet yapıyordum planlı değildi fazla yeşil çay tüketmekten olmuş olabilir dedi ama ilaçsız şekilde adaçayını bırakınca bitti kanama içerdeydi vajinal kanama yaşamadım
merveblttt zge13 bende plansız oldu yeşil çay günlük iki üç fincan içerdim ondan olmuş olabilir demekki