kivanc11 Bu ay yumurtlama günü öncesi, yumurtlama günü ve sonrası değerlendirdik hiç bir belirtim yok and içtim regl gününe kadar test yapmamaya😂😂 (dayanabilirsem) sizde durumlar nasıııl
Soie kivanc11 bat14 adetime 6 gun varken yaptim silik cikti ertesi gun kav verdim dün yani 37 cikti yarin tekrar vericem
vilanelle kivanc11 selamlar benim de bat 16 göğüslerim fena şişti normalde de adetten önce şişer ama bu defa daha erken başladııı
Es_momy Gizem1504 belirtileriniz neydi acaba benim bat 17 kendimimi dinliyorum bilmiyorum vücut ağrım kaşık ağrım göğüste şişlik var yumurtlama günlerinide değerlendirdik Allahın izniyle inşaallah
Gizem1504 Es_momy uzayan akıntı kasık ağrısı göğüs iişliği sırt ağrısı uyku hali var doğrumu bilmiyorum ama silik çıktı
Es_momy Gizem1504 şuan benimde öyle kuluç durmuş gibi sırtım ağrıyor heveslenmekte istemiyorum adet tarihinede çok var şaştım kaldım
Gizem1504 Es_momy valla ben ilk defa erkenden rest yaptım ağrım çok oluyo sırtımda akıntımda olunca yaptım bat kaç
Gizem1504 Es_momy senin daha 1 haftan var canjm belki bnmde yalancı bilemiyrm artık güvenim yok testlere