Moomtoobee Anneler nasıl gidiyo hazirliklar tamam mı 😊 ben 9 10 kilo aldım bu zamana kadar sizler kaç kilo aldiniz 😬 şeker yüklemesi yaptırdınız mi ben bu hafta yaptiricam
irem4_rc Moomtoobee 25+6 olduk şeker yüklemesini 2 gün önce yaptırdım iyi çıktı Allaha şükür. Kaba eşyalarını aldık ufak tefek şeyleri kaldı pişik kremi vs.
Mucizee80 Moomtoobee ikinci gebeliğim olduğu için birkaç eksik dışında birşeym kalmadı 4.5 kilo aldm şeker yüklemesi içinde haftaya gideceğim
Rumeysaeliz Moomtoobee 26+2 haftalık olduk 10 kilo aldım ikinci gebeliğim daha hiç bişey almadım bir kızım var şimdi oglusuma hamileyim
Sahraer34 Moomtoobee ben hem heyecanlıyım hem korkuyorum sezeryan olucam ve o süreç nasıl geçecek nasıl olcak diye heyecanlıyım biraz 😊🙇♀️
Moomtoobee Heyecanlı misiniz doğum için ben hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım zaman çabuk geçiyor az kaldı ya 🥹
Moomtoobee irem4_rc bende çoğu şeyini aldım hersey hazır sayılır şükür şuan odasının mobilyaları yapılıyor sonra hastane çantası falan başlıcam🧸😊
Moomtoobee Mucizee80 çok iyi kilo almışsınız keşke bende az alsaydım şekerim cikicak diye korkuyorum inşallah çıkmaz normal çıkar
Moomtoobee Rumeysaeliz ben son aylara bırakmak istemedim agirlasirim diye hersey hazır olsun sadece beklemek kalsın istiyorum 😊 bide ilk hamilelik olunca heves ediyo işte insan erken erken
Mucizee80 Moomtoobee tüp mideli olduğum için biraz fazla geliyor bna ama doktorum bebeğin gelişimi için zorlamam gerektiğini söyledi
Moomtoobee Sahraer34 ilk hamilelik mi bende sezeryan dan korkuyorum inşallah normal doğurabilirim gerçi ondanda korkuyorum 😬😁
Sahraer34 Moomtoobee evt ilk hamileliğim bakalım nasıl geçecek inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏😊
Merloza Moomtoobee bende 11 kilo aldım. doktor bebeklerin gününün önünde, kilo almanı istemiyorum dedi. 1 ay sonraki randevuya kadar sadece 1 kilo alabilirsin, karbonhidrat, şeker, tuz yasak dedi :/ 1 ay sonra olacak şeker yükleme testimde.
ikibaloglanannesi Moomtoobee İkinci bebişim. Hazırlığı tamam zaten ilk çocuğumdan kalanlarda vardı birkaç şey aldık cinsiyeti farklı diye. Şeker yüklemesi yaptırmadım. Oğlumda da yaptırmamistim Henüz kilo almadim Doğum 2.sezeryan olacak🧡