Nisannurr Göğüs ucunda sadece dokununca sızı olması hangisinin belirtisi ? Ovitrelle iğne hariç 11.gün
Talentedmom Nisannurr benim göğüs sızlamam regl belirtisi gibi değildi daha şiddetliydi anlarsın şiddetinden zaten çok daha ağrıyor
gevezeyazar1 Nisannurr valla asla umutlandırmak değil niyetim 6 ocakta bende sırf bu yüzden kan verdim göğüs ucu sızlaması ve şu an hamileyim
Seyma63_ Nisannurr benim en belirgin belirtilerimden biriydi gögsümün ucu 1 hatfadır hep sertleşiyordu hem sızı yapıyodu, bende hiç böyle olmaz herhalde enfeksiyondan felan dedim ama hamileymişim🐣🥹
Nisannurr prensesannesi-01 genelde adet olunca göğüsüm komple hassaslaşır büyürdü ama yer ay olmazdı arada olurdu. Şuan büyüme vs yok sadece ucunda sızı
Nisannurr gevezeyazar1 ay yarın test yapacam inşallah vardır ya. Sadece ucunda ağrı var etrafında yok ama sizindemi öyleydi
A14B05T Nisannurr ben regl olacağımı beklerken tüm belirtilerim öyleydi ve regl zamanım gelmişti geciktim ve hamile olduğumu öğrendim yani sizinde neden olmasın ☺️🙏🏻
Nisannurr Kızlar ilk gece yaptım 20 dk sonra silik çizgi çıktı, sabah yine yaptım hiç bir şey yok. Aynı marka ikiside. Çizdiğim gece olan bakın bi siz görebilecek misiniz
Nisannurr A14B05T bu akşam kan versem mi sizce ? Dün gece silik çizgi çıktı bu sabah işte negatif tereddütte kaldım