Dnz0007 LLimonn Doktor cinsiyetini söylemedi 3 hafta sonra gel dedi ama ben Fetal dna yaptırdım 10 güne çıkarmış sonucu cinsiyette orda çıkıyormuş zaten
Dnz0007 LLimonn test yurt dışında yapılıyor %99 sonuç veriyor down sendromu olup olmadığına bakılıyor cinsiyetini de söylüyorlar bir de ikili tarama testiyle dörtlü tarama testi yaptırmana gerek kalmıyor fiyatı : 13.500
Deryakaya1802 LLimonn ilk gebeliğimde 10 haftalıkken söylemişti doktor doğru çıkmıştı 👌bunda da 12de öğrendim ikisi de erkek
616171_ LLimonn benim doktorum 10 ve 12 haftada kıza benziyor demişti çok erken söyledi ama ne olur ne olmaz bir şey alma 16. haftada kesin bir şey söylerim demişti doğru çıktı
Gulcan0643 Dnz0007 benimde 17 ekim 11 haftalıkken doktor bir çıkıntı var ama net birşey diyemem demişti bize
Dnz0007 Gulcan0643 Benim dün gittim doktora 12+1 oluyor sanırım hiç tahmin etmedi diğer geldiğinde dedi 15.hafta çağırdı. Ama zaten Fetal dna testi yaptırdım dün işte oda en geç 10 güne çıkıyormuş sonucu yani doktor söylemeden önce testten cinsiyetini öğreneceğim zaten.
Gulcan0643 Dnz0007 geçen sene burda 4-5 kişiyle son adet tarihimiz aynıydı hepimizin oğlu oldu bu sene bu bebek sürpriz olduğu için daha çok merak ediyorum ama herkes erkek olarak tahminde bulundu burda
Gulcan0643 Dnz0007 umarım cinsiyeti istediğiniz gibi olur ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Tosca 12de ultrasonda görünmemişti 16 gibi net görürüz demişti hoca , ama 12 de yine nipt testi yaptırdığımız için öğrenebilmiş olduk biz de. Yoksa ultrason olsa sadece görünmüyodu