Dnz0007 LLimonn instagram ve tiktokta drmehmetbozu takip ediyorum 10 haftadan itibaren tahmin etmeye başlıyor paylaşımlarında
yacaco06 LLimonn 11 haftalıkta öğrendik😅 ben bile gördüm malesef biraz ultrason kalitesi demek istiyorum
LLimonn aysegull01 bende baktım şimdi 10 haftada söylemek zor oluyormuş , bosuna umutlanmim ben genede 😅 ya daha geç kontrole gitmek istiyorum ama dayanamıyorum herşey yolundamı diye merak ediyorum hem bebeğimide özledim🙂↔️
LLimonn aysegull01 ben kız olduğunu düşünüyorum🫣☺️ya ben bu cinsiyet partisini de istiyorum ama gereksizmi sence
Dnz0007 LLimonn ben yarın doktora gideceğim 12+1 oluyorum yarın bakalım doktor söyleyecek mi 🙃 11.haftada gittim ama o gün sormak aklıma gelmedi çünkü 1 günlük kanamam olmuştu sonra geçti allahtan.
LLimonn nurdaneg0716 ya herşey yolundamı görmek istiyorum ben biraz sabırsızım bide burda herşeyi okuyoruz ya kafama takıyorum💆🏻♀️ bebişimi göreyim özledim
Dnz0007 LLimonn kanamanın nedenini bilmiyorum ama eşimle kan uyuşmazlığı vardı kanama olunca bir test yaptılar uyuşmazlık için o gün iğne yaptılar bana çocukla kan grubum farklı olabilir diye.