Kizlar gebelegimi yeni ögrendim önerebileceginiz ilgili detayli bilgilendirme yapan kadın doğumcu arayisindayim. En basindan doguma kadar devam edebilecegim bir doktor olsun istiyorum. Gülşah dalgaciyi düşünüyorum giden var mi simdi özel poliklinik acti tahlilleri vs nerede yaptiriyor muayene ucreti vs nedir yardimci olabilir misiniz rica etsemmm 🫠🙏🏻
Yeni gebeyim kadın doğumcu arayisindayim
Kimse yok muu 🫠
- Düzenlendi
Cilemm1 bende buralarda ismini çok duydum çok iyi diye ama ben yarın guzelyali hastanesinde yasemin ilkite gideceğim ilk defa. Dogumum yakın çok iyi olduğunu hem burda okudum hemde etrafımdan tavsiye ettiler. son anda doktorumu değiştirmek istedim. isterseniz yarın randevudan sonra bu doktor hakkında bilgi verebilirim
Mervesare0 cok sevinirim bilgi verirseniz bende guzelyalida kivilcim hocayı duydum onuda düşünüyorum cunku gulsah hocada testler icin vs hastaneye gitmek gerekebilir oda zor olur diye düşünüyorum.
Cilemm1 yasemin hocadan da ben bugün memnun kaldım genel anlamda kadın doğum doktorları iyi galiba
busrax_ aaaa Adana’da mı gidiyorsunuz doktora ben de Erhan şimşekten aldım randevu nasıl sizce
Kızlar yıllar oldu Adana’dan gideli ailemin yanına geliyorum sadece o yüzden pek bilgim kalmadı önerebileceğiniz doktor var mı bir düşüğüm var. Erhan Şimşek’in adını çok duydum