hilalccc evet bu mesajın aynısı bana da atıldı. Benim de ilk gebeliğim daha önce şehir Hastanesi’nde sibel hocaya randevu almıştım kendisini görmedim bile farklı bir odada oturuyordu. Asistanı 6 kişiyi birden içeri aldı beni perdeli bölüme aldı smear + karından ulturason+ilaç yazıp göndermesi 5 dk sürmemiştir. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim. Psikolojik olarak beni rahatlatmadı. Ben üzerimi giyinirken ne kadar acele edersem edeyim hızlı ol diye bağırıp durdular iyice elim ayağıma dolaştı. Perdeli bölümden dışarı çıkar çıkmaz doktor diğer hastayı içeri aldı 3-4 kişinin muayene olmasını bekledim. En son gelip dedi ki sana ne demiştik? Enfeksiyon dedim. Ne yapacaktık? Diye yine bana soruyor. Dedim ilaç yazacaktınız bide idrar kültürü isteyelim dediniz. Haaa doğru diyor. Ne kadar güven veriyor siz düşünün tartın .Hiçbir soru soramadım. Enfeksiyonum geçmedi ve şimdi hamile olduğumu öğrendim iki kat ağrı çekiyorum.Sadece doğru düzgün muhatap alınmak için bir ton para vereceğim buharaya maalesef. Fatma hocaya gitmeyi düşünüyorum.