Esra_nurr Bebeğim 12 günlük ilk tutarken ayrı ağlıyor çok zor tutturuyorum emiyor sonra bide sonra ağlıyor neden acaba gazını da alıyoruz tuvaletini de yapıyor 🥺 çok stres oluyorum bazen emerken ağlıyorum sinirden
esengl03 Esra_nurr gazı olduğu icin emerken ağlar cunku bebekler emerken sakinlesir ve rahatlar fakat gazin sancısı girerse aglamaya baslarsa biz cikartti olarak görsek de aslinda yeterli olmuyor gaz cikartip cikartip emzirmeyi deneyin
Minnaksever Esra_nurr biberon falan verdiyseniz meme reddi yaşıyorsunuz büyük ihtimal.ya da gazdan dolayı olabilir
Brglgktrk09 Minnaksever biberonu birkaç gün vermek zorunda kalırsak eğer nasıl bir yol izlemeliyiz meme emdigimde reddetmemesi için
deniz_95 Esra_nurr tuvaletini de yapıyor diyorsun o zaman sütün de yetiyordur. Muhtemelen gaz sancıları başladı miniğin. Doktora danışıp proniyotik+gaz damlası alabilirsin
Meryykb01 Esra_nurr gaz için 20 günü geçince anlaşılır ama sütün yavaş veya tazyikli mi geliyor acaba
Meryykb01 Berivanlina21 tabi tazyikli süt gazı arttırır ondan dolayı hekimler önceden sağım yapıp tazyiğini almayı sonra emzirmeyi öneriyor genelde
Minnaksever Brglgktrk09 biberon hiç vermeyin kaşık biberon alın e bebekte var onla verin.ben bir kere verdim avent olduğu halde aylarca meme reddi yaşadım hiç o riski almayın derim bi kere verirseniz devamı gelir.bu sefer biberon bile almadım sadece kaşık biberon koycam çantaya