BADE38 Karanlık yollardan geçtik 😂😂😂 beni çok zorlanmadım ama daha çok hareketli ve oyunlara meyilli oldu eee arada birkaç saat evi turladigimizda oldu ama atlattikk 😂😂😂5. Ayda neler bekliyor beni bakalım,sizde durumlarrrr nedirrrrrr 🙃
gamzosgamzos BADE38 4.ay atağında çok zorlandığımı düşünmüştüm ama 2 yaş sendromunu ve 3 yaş sendromunu görene kadar 🤣 büyük kızım 5 yaşında oldu 5 yaşta biraz rahatlıyormuşsun bu sene anasınıfına başladı tuvalet ihtiyacını kendisi görüyor yemek ihtiyacını kendisi görüyor artık tehlikeli herşeyin iyice farkında 🥰 küçük kızım Mart’ta 3 yaşında olacak Allah nasip ederse ama bazen kafayı yememek için çok çabalıyorum inat herşey ağlama sinirlenince kendini yerlere atma ne ararsan var canı sağolsun 🤣🤦🏻♀️ biliyorum bu günler geçecek Rabbim acılarını gostermesinde ama gerçekten çok zor Allah tüm annelerin yardımcısı olsun 😊
BADE38 gamzosgamzos Şu 2 yaş sendromu yeğenim de var şuan görünce arada bı oğluma bakıp böyle çok şekersin diyorum😂😂😂aminnn canım Allah yardımcımiz olsun 😊 maşallah iyi büyütmussun sendeee ben ikinci çocuğu hayal dahi etmiyorum 😂
gamzosgamzos BADE38 ayyy çok şükür 😊 ikisi birlikte buyusunler dedim çok şükür Rabb’im nasip etti evet çok çok zorlandığım anlar oldu ama şimdi birbirlerine arkadaşlar 😊🌸
Yazmelegi_ BADE38 dost acı söylermiş 😁😁 17 aylik kızım ne ataklar gördüm daha neler görücem bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
BADE38 gamzosgamzos Ayyy maşallah hem size hem çocuklarınıza 💖 Rabbim daha güzel günlerini göstermeyi nasip etsin evlatlarımızın insan yetiştirmek elbette zor ama onları ilerde birer yetişkin olarak görmek heyecan verici hepimize nasip olsun
Canmoms3 BADE38 3.5 aydan beri bitmiyor o zaman dan beri başlamis şükürler olsun ilk defa 21: 30 dan 4 kadar uyudu alt değişimi süt içmesi biraz oyun derken tekrar uyudu maşallah tü tü 😂🧿
Razismom BADE38 4.aya haftaya giriş yapıyoruz, şimdiden bir süt reddi, akşam uyumamak için direnmeye başladı… Başka neler bekliyor acaba😂😂😂hazırlıklı olayım..
BADE38 Razismom Süt reddi yaşadım canım sonradan düzeliyor çok sıkma canını bu duruma Evin her yerini gezmek istedi bizimki sürekli kucakta inceledide inceledi 😂😂😂 sesli oyuncaklara çok ilgiliydi eğer almadiysan al canım şarki söyleyen ördek Trendyoldan aldım hala çok seviyor onu ışıklı da Uykuya bizimkide çok direndi 10.30 olan uykuyu 12.30 a çekti hala aynı 😂😂