2pembikeller1 Merhabalar. 37 haftalığım 17 Ocak planlı sezeryan tarihim. Dünyapark hastanesine giden var mı? Ve güncel doğum fiyatını bilen var mı lütfen?
Mavi39 2pembikeller1 Bende oraya gidiyorum. 13 ocak p.tesi sezeryan olacağım. Sezeryan için 18 bin dendi. Kamu indirmi ile 15 bin oluyor dendi bana. Sizn doktor kim?
ideemirel 2pembikeller1 bende 17 ocakta planlı sezeryaj olacağım evindar beyde 18 bin şu an ama pazartesi zam geliyormuş muhtemelen zamlı fiyattan ödeme yapacağız
Dalja 2pembikeller1 Berrin hocadan memnun musunuz ? Evindar hoca ile onun arasında kararsız kaldım. İsmen duydum onları ama henüz muayene olmadım
Inlg- Mavi39 benim de evindir hoca ocaktan önce sormuştum hastaneden doğum fiyatlarını yani evindir hocanın ayrı değil hastanenin neyse o .sadece normal doğumda mesai saatleri dışında olursa yine de gelsin istersek ek ücret karşılığı geliyormuş
aysetutucu Mavi39 merhaba doktorunuz Evindar elçi sanırsam , sezaryan için bende ona gitmeyi düşünüyorum da , ilgisi alakası nasıl , hastane hemşireler falan
2pembikeller1 Beydos kamu indirimi ne oluyor? Mesela analık hakkıyla benim muayene ücretim 700 tl oluyor. Kamu indirimine dahil mi?
Beydos 2pembikeller1 eşiniz veya siz memur asker polis vs ise indirim yapıyorlar biz 600e muayene oluyoruz mesela