Cans50 Pinky86 canım ben sadece 1 kere baktordom o da hamileliğinin başında sonra hiç yapılmadı doktoruma sorduğumda gerek yok olsa anlarsın dedi belirtilerini saydı hastalık belirtileri gibi ve kan tahlilinde çıkacağını söyledi özellikle tokso bakılmasa da benimki kuru kuru korku ama yedim balla dondurma da yedim naapauım
Pinky86 Cans50 afiyet olsun canim iyi yapmissin..aslinda pisiyor da endise etcek pek bir durum yok 😁 gereksiz takinti aslinda farkindayiz biz de. Su tokso emzirirken karsimiza cikmayacak degil mi? Bunlari dusunmeyecegiz insallah. Son 3 hafta 😁
Cans50 AkileUqur ne bileyim cnm köy peyniri vs dır belki diye düşünüyorum ya da dondurma hazır süt değildir belki diyorum niye böyleyim.sşzde yiyor musunuz
AkileUqur Cans50 cnm ben taze gıda da çalışıyorum Migros ta sarkutör um peynir bnm isim yani😜😜 bazı peynirler çiğ sütten yapılabiliyor. Ama künefe peyniri asla için rahat olsun
Cans50 AkileUqur ohh süpersin cnm peki dondurmadan bilgin var mı onlar neden yapılıyor ?Çok sağol cnm içim rahat etti 😜
Pinky86 Cans50 dondurmada soguk etkisiyle mikroplar oluyordur bence 😁 ben dondurmayi hic dusunmeden yedim , bi de sanmiyorum ki cig sutten yapsinlar. Bir de son 1 haftansa hic korkma, tokso 1 hafta 10 gunde ancak kana karisir, sen dogurmus olcaksin zaten 😁
Elaylama Cans50 tatlıyı bilemem de dondurma yapılmadan önce dondurmanın sütü iyice kaynatılıp sonra soğutuluyor ve dondurma öyle yapılıyor canım. ayrıca o kadar soğukta bakteri de kalmaz başka bir yerden bulaşmış olsa bile.