Mutluluukkk_ Birde hangi korseyi önerirsiniz 60 kiloyla hamile kaldım doğumdan sonra 63 e düştüm göbeğim kaldı biraz ve ödem atmak için ne yapmalıyım. Hafiften hala ağrım var
BADE38 Mutluluukkk_ Benim doktorum doğumun ertesi günü başlayabilirsin demişti başladım ben 40 gün boyunca sanki etki etmiyor sanmıştım ama bir anda gitti karnım çok işime yaradı ödem atmak için emziriyorsanız çokta alternatif yoktur
Bus-ra590 Mutluluukkk_ kaç kilo aldınız merak ettim 🤭 bende 60 la hamile kaldım 17 haftalığım 65 olmuşum 🥲
Busra333 Mutluluukkk_ Bu arada durumunuz nasıl merak ettim ağrılarınız çok mu hala gülebiliyor musunuz öksürebiliyor musunuz
Alpmom__ Mutluluukkk_ doktorum kırkın çıksın sonra bakarız dedi acele etmeye gerek yok bence dikişler biraz iyileşsin
Mmeerrveeee BADE38 hangi korseyi kullanıyorsunuz ben ilk gebeliğimde kullanmadım ama bu gebeliğimde kullanmak istiyorum
Mutluluukkk_ Busra333 gülebiliyorum rahatça biraz ağrım var ama dayanılmaz değil. Hatta 4 tane parol iç dedi doktorum içmedim gerek duymadığım içim. temizlik bile yapabiliyorum ilk 3 gün zordu sadece