october Dilaralav merhaba 12 gün önce ovü. testi atmışsınız ve pik değilmiş yani çatlamayı da görmemişsiniz. çatlamanın 14. günü regl tarihinizdir kayma olmuştur bugün değildir. özetle bence hala umut var yarın tekrar edin isterseniz
Gizem1992 Dilaralav ben adetim 2 gün geçince çok silik çizgi ile öğrendim 5. Gün geçtiğinde çizgi koyulaştı bnce 2 gün daha bekle çıkmadığına göre geç dölllenme olabilir erken test yapsan negatif çıkabilir
Sena1359 Dilaralav bari olacaksak olalım Böyle beklemek de zor 😀 lekelenme falan yok da aşırı sırt ve kuyruk sokumu ağrısı var
Dilaralav october aa yani reglken çatlama olmuş olabilir mi diyorsunuz ben evet pik göremedim üzgünüm o yüzden ve bu ay çok dikkat etmiştim her şeye kendimce. Bat bugündü ama dün idrar testi yaptım negatif çıktı sizce hâlâ mı umut var
Dilaralav october normalde regl öncesi azar azar lekelenir sonra reglim sökülür ama şuan halihazırda lekelenmem de olmadı ama umutların tükenmiş durumda
Sena1359 Dilaralav aynen bende de öyle oluyordu 3 gün öncesinden ben geliyorum diye kendini belli ederdi o da olmadı ama bu ay letu kullandım o da geciktirme yapmış olabilir bende
Dilaralav Keten tohumu da sipariş ettim reglden sonra başlayayım dedim ama onun da tam nasıl kullanılacağını bilmiyorum
Dilaralav Sena1359 evet ya bari boşa umutlanmayalım 🥲 bende de bi 4-5 gün önce aşırı bel ağrısı oldu normalde regl öncesi olur bel ağrım ama şuanda hiç bir regl belirtim yok anlamadım. Olacaksak olup kurtulalım 🥹
Dilaralav Sena1359 ben de Duphaston kullandım 2.kutumdu ilk kutu bittikten 2 gün sonraydı sanırım regl olmuştum hemen arkasına. Bu sefer kutu biteli de 4-5 gün oluyo galiba. Böyle stres çok yorucu 😩
Dilaralav Gizem1992 dün de test yaptım da negatif çıktı o da ya dediğiniz gibi beklemekten başka çare yok bakalım. Sizin bebiş de hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin 🙏🏻☺️
Dilaralav Sena1359 anladım canım bi dahaki gidişimde ben de sorayım doktora. Ama bende yumurta tembelliği olduğu söylenmişti de hiç bi tedaviye başlamaktan falan bahsetmedi sadece Duphaston yazmıştı
Gizem1992 Dilaralav bence yapma test bekle biraz başka şeylerle meşgul et kendını unutmaya çalış insan üstüne düştükçe de adet gelmeyebiliyor 😌 sağol teşekkür ederim inşallah hayrlı haber alırsın 🥰
Sena1359 Dilaralav sana öyle bi tedavi uygun görmüştür canım.. benim adet geliyor kendini belli etti bu ayda pas geçtik 😀