NurCeren00 Yardım edin 🥺 ilaç harici alternatif çözüm önerilerinin hepsinine açığı. İlk çocuğumda 1 gün bile midem bulanmadı, başım dönmedi. Ama 2. hamilelik sabah bulantısı falan değil tüm gün bulantısı yaşıyorum ve asla geçmiyor.
Dilaraa55 NurCeren00 Canim aynilarini yaşiyorum ilk hamileliğimde çıt yoktu bunda mahfoluyorum☹️☹️ ilaç kullanman şart bence başka türlü geçmez ben su bile içemiyorum bulantım olunca 🥺🥺
gulcineray NurCeren00 prilam cok güzel bir ilac hemen kesiyor bulantiyi. Hatta geceden atilmasi daha uygun 2 tane filan. Onun disinda tahin veya tuzlu kraker yiyebilirsin. Ki herkesin bunyesi farkli belki sende faydas olur
NurCeren00 richgirl10 minimum ilaçla hayatıma devam ediyorum normalde. Bir çok ilaca alerjim var. İlaç öncesinde hep alternatif ararım. Ama şu an artık prilam yazdı doktor
NurCeren00 gulcineray çok teşekkürler. Bana da onu verdi doktor. Hemen aldım bakalım. Nir de aynı zamanda grip oldum. geldiğinde her şey üst üste geliyor
richgirl10 NurCeren00 bende minimum ilaçla hareket ediyordum. Taaa ki hamile kalana kadar. Prilam iyidir bırakmayın sizi rahatlatacak