Balparem Ben çok memnunum ilk dogumumu Merve hanım yaptirmadı baska hastanede yaptım.Bebegim 6 aylıkken ikinciye hamile kaldım sezeryan dikislerim cok yeni bu yüzden zorunlu sezeryan ikincisi eğer sizinkinin üstünden iki sene geçmişse normal yaptırır bence
Deva12 Balparem benim ilk doğumumun üzerinden 3 yıl geçti hamileliğimi de yeni öğrendim 4 yıla yakın bi zaman geçmiş olucak umarım yaptırır normal doğum
Balparem Ben başka bir sey merak ediyorum ben ilk bebeğimi medicanada dogum yaptım orada karına bastırma gibi bir olay yok.Hayat hastanesinde sezeryan sonrasında karna bastiriyorlarmis bu dogru mu bilen yaşayan var mi ??
Ebruaras04 Balparem mesajınızı görünce yazmak istedim 3 sene önce bende medicana da doğum yaptım sezaryen ama benim karnıma da bastırdılar 3-5 saniye ama asla acımadı
Merve1616 Balparem bende hayat hastanesinde doğum yaptım.Karina bastırma olayı yok.Ameliyat ve doğum sonrasında da ameliyat ekibi ve kat hemşireleri çok ilgiliydi.
Balparem aylaamomm hayat hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım kanama başlasın diye bastırdıklarini hatta bastira bastira masaj yapıyorlarmış böyle söylediler ve çok can yakıcı bir şey bu.Ama onlar doğum yapalı 4-5 sene oluyor değişmiş midir bu durum bu yüzden soruyorum duyan bilen varsa diye.Bence de saçma bir sey.
bsrm aylaamomm evet benimde aritmide yapmişlardı karnıma bastirmişlardı kan çıksın diye hala unutamıyorum. Eskiden kum torbası gibi agır birşey koyarlardı
aylaamomm Balparem benim arkadaşlarımda yaptı hayat hastanesinde hiç öyle bi durum olmamış açıkçası hatta sezeryanda şarkı açtıklarını rahatlaman için seninle konuştuklarını felan söylediler
Balparem aylaamomm yeni mi doğum yapmışlar insallah değişmiştir o zaman yıllar içinde bu olay.İnanın duyunca aşırı bi korku oldu bende.Bu yüzden sorup emin olmak istedim 🤲🏻
Baharynsl Balparem karına bastırma olayı bence vücutla alakalı ben daha sezeryan ameliyatım bitti dikişlerim atıldı odaya almadan ameliyathanede bastırdılar karnıma daha sonra odaya çıkınca belki 3 4 defa ara ara gelip yine bastırdılar evet biraz can acıtıcı bi şey ama içeride pis kan kalmasın diye yapıyorlarmış bizim için iyi bir şey yani
Baharynsl aylaamomm yok hayır ben Balıkesir sevgi de olmuştum ama hastaneyle alakalı değildir diye düşünüyorum mesela bazı hastanelerde de bastırmıyorlarmış direk kum torbası gibi bi ağırlık koyuyorlarmış
bsrm aylaamomm ben genel anestezi olmustim odaya ciktimda yaptılar hayat hastanesinde arkadasimda yaptilar epidural yapti ama hissetti oda
aylaamomm Ebruaras04 demekki yapılması gereken bi durum çünkü o kanı mecbur dışarı atıcaklar eskiden kum torbasıyla ağırlıkla çıktığına göre
Balparem aylaamomm kesin yapılması gereken bir durum olsa ilk dogumumda sezeryan ama onda yapılmadı medicanada dogum yapan hiçbir arkadaşım da yapılmadığını söylüyor ve herhangi bir sorun yaşamadım.Korkuttu bu durum beni o kan zaten dışarı çıkıyor yani
Aalleeyynnaa Balparem ben de ilk sezeryan da bastırdılar. Ama ikinci de bastırma olmadı bnce doktor ile alakalı olabilir. Güzel temizlendiyse gerek olmayabilir.
aylaamomm Balparem bi arkadaşım geçen gün doğum yaptı onada sorucam dönücem size hayat hastanesinde oda