Edaaaz Merhaba anneler 🌸 benim göbeğim hamileliğimin başından beri aşağıda bebeğim hiç yukarı çıkmadı 34üncü haftadayım görenler yarın doğurcak gibi duruyor diyor stres oldum biraz açıkçası normal bir durum mı bebeğimi de hep aşağı kısımda hissediyorum
minnakpandam2025 Edaaaz ay benimde öyle az önce burdan yazdım sormak için üstüne senin yazını gördüm 🤔
turangulu Edaaaz ayy en çok merak ettiğim şeyi başlık açmışsın canım 😍 Benimde kız bebeğim 28 + 1 haftalığız Bizimde gönül aşağıda birde az çıktı karnım bu aya göre kimse inanmıyor 😂 güzel bir şey sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil şimdi okuyunca içim rahatladı🤰🐣
Edaaaz Burcuilker1 yaaa çok sevindim ister istemez kafama takıyordum😅 ama dediğim gibi baştan beri öyle ben biliyorum da
Gskcmz Edaaaz genellikle erkek bebek aşağıda olur derler kız yukarıda olur benimde 21 haftalık karnım aşağıda cinsiyeti kız ilk çocuğumda kızdı ama aşağıda değildi neden böyle oldu bilemedim
ikibaloglanannesi Kızlar da öyle genel de. Bende kıza hamileyim göbeğim aşağıda:) Oğlum da göbeğim yukarıda idi :)
minnakpandam2025 Edaaaz doktorum bana bu haftadan sonra doğum olursa bile büyük ihtimalle küvöze girmeden taburcu edebiliriz dedi bi risk görünmüyor diye de ekledi. Etrafımdakiler de hep böyle diyince ben kendimi hazırladım Şuan doğuma 😂 bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Edaaaz minnakpandam2025 seninki kaç haftalık İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım tüm anneler 🫶🏻
Edaaaz turangulu ben etrafımda da çok görüyorum göbüşler hep aşağıda ama yine de insanın içine kurt düşüyor ya bende çok rahatladım o yüzden aslında kimseyi dinlememek lazım keşke yapabilsek. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi🫶🏻🫶🏻
turangulu Edaaaz kesinlikle öyle kulaklarımızı kapatmamız lazım insanlara 🫶🏻 amin inşallah sağlıklı bir şekilde alalım inşallah🤲🏻🫶🏻
Dolunay_dolunay Gskcmz ben de erkek aşağıda kız yukarda olur diye biliyorum ve etrafımdakilerin hep öyle