Burcu_drn Kızlar selam, cuma günü tüp bebek sürecine başladım. 2 gündür çok fazla akıntım var. Normal mi acaba? Dün de cetrotide a başladım acaba o mu etkiledi bilgisi olan var mı?
AlyaO Burcu_drn ben de acayip çok olmuştu akıntının fazla olması fazla yumurtaya bağlı canım ne kadar çok yumurta o kadar çok akıntı
Burcu_drn AlyaO bugün kontrole gittim 20ye yakın yumurta var dedi pazartesi opu olacağım ama 2 ay sonra transfer dedi sizde de öyle mi oldu
Mayalime Burcu_drn bende de 20 den fazla yumurta toplandı. Yumurta çok olduğu için toplamadan sonra rahimde ödem oluşabiliyor. Ne olur ne olmaz rahim dinlendirme yapıp 2 ay sonra transfer yapılıyor. Normal bir şey takma kafana. 🌸
AlyaO Burcu_drn evet canım yumurtalar çok olunca tutunma şansını arttırmak için 2.regl ile birlikte başlıyorlar. Ben işte rahim dinlendirmedeyim şu an 17 ocakta 2.reglimi olacağım gecikmezse sonra başlayacağız işte ilaçlara tahmini de 6-7 Şubat gibi transfer olurum
Burcu_drn Asena6532 eşimde sıkıntı yoktu canım ben geçen sene rahim ağzı kanseri teşhisi aldım ameliyat falan oldum. Hızlı bir şekilde çocuk sahibi olun dediler. Sürece başladık işte amh 1.11 çıkınca rapor çıkarttılar ve süreç başladı
Asena6532 Burcu_drn anladım bende bir sorun yokta eşim de var biz de süreci hızlandıralım diye başlicaz inşallah
AlyaO Asena6532 sıkıntının erkekte olması biraz işleri zorlaştırıyor o yüzden hızlandırmanız daha iyi olur canım. Kadının değerleri felan hallediliyor yapıyorlar onu ama erkek olunca süreç daha da fazla uzayabiliyor çok uzatmamak sizin için daha iyi olur
Mayalime AlyaO inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallah 🩷🌸
Burcu_drn Kızlar sizi tek tek alıntılamadan yazayım dedim şimdi dondurulmuş olunca tutma şansında bir şey değişiyor muu yani taze transfer daha iyi diyo herkes ama rahim dinlendirmek daha önemli geldi bana
AlyaO Burcu_drn eğer az embriyon varsa taze veya dondurulmuş farketmiyor canım ama çok yumurta varsa dinlendirmek gerekiyor mutlaka rahmin toparlanması gerekiyor
mrp2023 Burcu_drn onu doktor belirliyor pcos veya yumurta fazlallığı varsa mecbur rahim dinlendirme yapılır. 1den 6-7 ye max 14 e kadar yumurta toplanır hormonlarda el verirse taze olur