minikbebegim06 Rojin__321 restorex şampuan al onu kullan bide çam terebentin yağı bepanthen ampul badem yağı e vitamini bunlarida karıştır haftalik olarak saçına sür diplere bir gece kalsın ertesi gün yıka annem kuaför ona sordum senin için 💐
Rojin__321 minikbebegim06 şey bide canım bu saydiklarinin resmi varmı hepsini toplu şekilde atabilirmisin
minikbebegim06 Rojin__321 rica ederim bu dediğimi tek yap ama başka başka şeyler katma alerji falan yapar Allah korusun bide sampuana doğum kontrol hapı katabilirsin ezip içine karıştır yüzüne falan gelmesin ama yıkarken
Rojin__321 minikbebegim06 kız yüzüme gelmesini nasıl engelleyebiliriz ki yüzüme gelmesede belime değer
Rojin__321 minikbebegim06 bide mesela duşa girmeden önce sadece saçımı yasartip bu ilaçları kullanıp öyle biraz bekleyin duşa girip yikasam daha etkili olmazmi sen nasıl kullaniyorsun
Rojin__321 aycinelizsmom haha bende şuan fiaytlarinj araştırıyorum teyzem çarşıya gittiğinde parasını verimde bana alsın
minikbebegim06 Rojin__321 canim resmi yok ampul e vitamini eczaneden diğerlerini aktardan alabilirsin yağları
Esraa00 Rojin__321 en güzelini edersin canım benim,insan kendine önem ve değer vermeli 😘inşallah hamile olunca kolay hamilelikte geçirirsin tam olur 😘
Rojin__321 Esraa00 kız ben zaten hamile kaldığımda hicbirseyim yoktu mide.bulantisi falan hiç birşey ama sağlıksız gebelik diyemi bilmiyorum