Ay42 Merhaba kızlar adetime 6 gün var belirtiler yaşadığımniçin test yaptım 2. Çizgi çok silik olarak 5 dk da belirdi. Sorun şu, bu NİMO marka erken gebelik testi alıp yapan yalancı pozitif gören var mı?
AslanBebeginAnnesi Ay42 sabah bu testten yaptım silik çizgi çıktı hemen hastaneye gidip kan verdim. 0.01 çıktı sonuç. Çok üzüldüm. Bu arada adetime 5 gün var daha
Ay42 8143 Ben kimyasal gebelik yaşadım 6 ay önce. Ondan sonra kalamadım hamile bi daha aslında her ay bu silik çizgiyi görüp adet oluyorum ümitlenmedim aslında sadece markayı ilk kullandım onu merak ettim. Bana da doktor 6 ay önce klomen verdi ben kullanmadım psikolojim iyi değildi. Bu ayda olmazda bir daha doktora gdecegım. Çünkü 6 ay içinde olmazsa gel demişti başka bi doktorda.
8143 Ay42 2 hafta önce adetm 7 gün geckti testi yaptım hemen anında çıktı sonra başka markylda yaptım ondada çıktı o gün 5 tane yaptım test ama hepsinde çizgi ckti ertesi günde adet oldum
Ay42 8143 o zaman muhtemelen kimyasal gebelikti. Çünkü çoğu kadın bunu yaşarmış ama farketmezmiş. Aslında iyi bişeymiş hamile kalabildiğimizi gösterirmiş. Ama ben o zamandan beri kalamıyorum sebebini de bilmiyorum
honey34 AslanBebeginAnnesi arti mer bir bu iki freely uc durastes softech mimli bende gecen ay bunlardan olusan 22 testin 17 si pozitif cikinca hastaneye kostum 0.200 le eve dondum bidaha asla eve sokmam o sekilde regle yakin kan testi vermeyi dusunuyorum artik
AslanBebeginAnnesi Ay42 evet artı med yapmıştım iki gün önce o da silik çıktı. Sonra farklı marka olsun diye bunu alıp yaptım bu da silik çıktı
AslanBebeginAnnesi honey34 ay çok üzülüyor insan ya 😣 nimoyu bana eczacı önerdi en iyisi diye bide düşünün. Cidden çok iyi kesin sonuç veren yok mu acaba hiç ya