Eda42_ Patito__ Canım gitmiştim de işte tam bir sonuç diyen Yok rahimde şöyle var diye o yüzden tekrar dan rahîm filmi cekinecegim o zaman artık belli olur nasıl bir süreç yol izleyeceğimi inşallah kolaylık olur
Fatos47- Eda42_ sonuç aldnzmı bizde genetik testk verdik kromoza bakıldı üç hafta bir ay içrsnde çıktı
Deletedmom_787 Fatos47- merhaba genetik test için hangi bölüme gittiniz? Sadece benden kan alsalar yeterli mi? Eşimdende alınması gerekiyor mu biraz süreçten bahsederseniz çok sevinirim bende düşük yaptım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Fatos47- Deletedmom_787 bn çapada genetik danışmana gittik Bnmde sonlndrma sonrası genetik test istedi doktor kromozomlrmza bakıldı bndn bi tüp eşimden iki tüp alındı
Fatos47- Deletedmom_787 çok şükür temiz çıktı ama hala aynı korkular var Üstmde Yukrda yanlış yazmışım yeni gördüm kusura bakmyn Bnden iki tüp eşimden bi tüp aldılar sizinkide öyle yapılır Bnce
Deletedmom_787 Fatos47- çok sevindim temiz çıkmasına içiniz rahat olsun nasipte ne varsa o oluyor rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah
Fatos47- Deletedmom_787 amin amin Rbbm istyn herkese önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar nasip ettsin