ferideakts askinsy Yok canım o kadar da beklemiyorum zaten 🤭 ama güzel uzasın istiyorum teşekkürler tekrar 🙏
ferideakts askinsy Şampuan geldi kullanmaya başladık içeriği ne güzelmiş ya bir daha baktımda kutusunda falan
askinsy ferideakts Gerçekten öyle ya biz çok içimiz rahat kullanıyoruz bir de üzerine çok iyi verim aldık dediğim gibi
ferideakts askinsy Ya normalde ikisi bir arada olmuyor pek ya içeriği temiz olmuyor ya içeriği temiz oluyor ama verimli olmuyor ikisi bir arada olması baya iyimiş
askinsy ferideakts En büyük sıkıntı o zaten normalde ama ecowell benim o algımı yıktı geçti hem organik hem verimli olabiliyormuş losyon da aynı şekilde kendi ellerimde falan bile kullanıyorum
askinsy ferideakts Kalitesi de aynı içerikleri de aynı şekilde temiz baya markanın sadık müşterisi olduk şu kısa zamanda 🤭
gulayoz ferideakts ben net cevap verebilirim buna hangi ürünlerini alsam hep memnun kaldım bütün ürünleri güzel yani
gulayoz ferideakts hiç şaşırmam etrafımdaki bütün anneler de şampuan losyon bebe yağı pişik kremi hep komple ecowell alıyorlar benim gibi