aycinelizsmom mucizegebee Pentinin hamile koleksiyonundan almıştım belinin yüksekliği, yumuşaklığı vs çok kaliteli geldi
AnayimBenAna_ mucizegebee özten marka bambu kumaş yüksek bel aldım aşırı rahat ve yumuşacık 🤭 bazende kocamın boxerları çok rahat geliyo onları giyiyorum 😂
aycinelizsmom AnayimBenAna_ ahahhaha aşkım ben de ilk zamanlar kocamın boxerlarından giyiyordum valla nasıl rahat bir şeymiş onlar 🤣🤣🤣 ama tabi sonra olmamaya başladı 🤣
Aylaa123 AnayimBenAna_ ben asla giyemem yaa canımın içi kocamda olsa midemi bulandırır o boxer benim 😂😂
AnayimBenAna_ aycinelizsmom erkekler rahatlarını biliyolar 😂 bugün dalga geçiyo benle boxerlarımı genişletmişsin diye 😂
ikibebeliannis mucizegebee kocamın boxerları desem 😂😂😂onlar olmasa perişan olmuştum 3.gebeligim bir daha gebelik düşünmüyorum Allah izin verirse 😁💕Masraf etmedim sadece iki tane dikişsiz büyük beden Boxer külot aldım Onun dışında hep kocamın boxerları 😂😂yada önceden aldığım şort kilotlarım
Aylaa123 mucizegebee normal iç çamasırını 2 beden büyük almıstım ben hiç öyle hamile donu felan almadım 😂
Blueeberryy İse giderken evdeki rahat olanlardan giyiyodum eksra almamistim evdeyim simdi giymemeyi tercih ediyorum🤣 sıkılıyorum valla kilotla pijamami bile karnimin asagisinda tutuyorum karnima agirlik yapmasin diye😂
Deleted33000 mucizegebee anamın donları gibi giyiyorum😅😅😅😅 iç dış rahat oluyor karnım çıkmaya başladığı için lastik kısmı sıkmıyor