Gizosunuzz58 Kızlar 2 aylık hamileyim ve folik asit ilacım bugün bitti İlk 3 aya kadar kullanmamız gerekiyormuş herhalde googlda öyle yazıyor doktoroda randevum 2 hafta sonra soramıyorumda ilacı ztn devlet karşılamıyor alıp içmelimiyim
mom48_ Gizosunuzz58 benim doktorum 12.haftama kadar kullanmamı söylemişti sonrasında bıraktırdı ama tabiki doktorunuza danışmakta fayda var
A145N Gizosunuzz58 Bende de iki bucuk aylığım bitti 12.haftada sağlık ocağına gittim orda yazdılar monovit decavit Ferro sağlık ocağında kaydınız varsa 12. Haftada veriyorlar folikasiti bıraktırirlar
zhrnrkrl_ Gizosunuzz58 alıp iç bence özel bir Dr a gidiyorum arayıp sormuştum söylediği ilacı zaten devlet karşılamıyor diyerek almıştım.
Gizosunuzz58 A145N Evet 3.aydan sonra galiba vitamin ilaçları fln veriyorlarmış folik asiti kullanmayı bırakıyormuşuz
A145N Gizosunuzz58 şuan tam kaç haftalıksiniz 12.haftaya yakinsaniz almayın boşuna ben aldım iki tane içtim öylece duruyo 12.haftada kan tahlili yapılıyor sağlık ocağında oraya gidin onlar veriri canım benimkide folidoceydi
Gizosunuzz58 A145N Şu an tam 8+4 haftalığız aşkm alıp içmem en mantıklısı gibi geliyo Eczaneye direkt gitsem verirler herhalde doktorun yazmasına gerek var mı ki devlet karşılamıyor ya
Basakparlar Gizosunuzz58 bana da özel ilaç vermişti neofol ismi bitmişti tekrar aldım kullandım elimde sadece tek tablet kaldı sonra 12. Hafta itibari ile demir ilacı multivitamin verdi ona geçtim şuan 13+1
AybenYB Gizosunuzz58 kullanılması öneriliyor normalde ama doktorunuzu arayıp sormanız daha mantıklı olur
Seraymesut Gizosunuzz58 7 yıl uğraştık bebek için o yüzden içtim şükür ki oldu doktor zorla bıraktırdı gebeyken icmeme bile gerek yokmus yeterince icmissin dedi