Pemberuya Kızlar mesela regl tarihi 21 Ocak bi arkadaşımın 9 gündür mide bulantısı var bu kadar erken belirti olur mu merak ettim sormak istedim
Musilk-1 Pemberuya mide bulantısı beş haftadan sonra başlar genelde hamileyse bile daha tutulmamıştır diye düşünüyorum başka bir rahatsızlığı vardır
ynzl Pemberuya bizim ilk denemeye başladığımız ay bulantı hissediyordum ama bir şey çıkmadı. Ben de çok çok erken hissetmeye başlamıştım. Sonradan ilaçtan olabileceğini düşündüm imom başlamıştım o ay. Psikolojik de olabilir tabii
yigitinannesiiiii Pemberuya daha yeni yumurtlama olmuştur iyide yani 2-3 gün olmuştur belki bebek daha yerleşmemiştir bile tabi üstüne görme vs yaşamadıysa bence psikolojik ooöarak bulantı yaşıyor arkadaşınız 9 gün öncesinde daha yumurtlaması gerçekleşmemiştir düzenli bi adet düzeni varsa
tomrisinaannesi Pemberuya hayır tabii ki olmaz tamamen psikolojik hissediyor eğer gebe kalmaya çalışıyorsa, benim bulantılarım 15. Hafta gibi başladı ve öyle böyle değil evde kusmadığım yer kalmamıştır her şeyi daha bu ay yıkamaya verdik 35 haftalığım 😂
Pemberuya tomrisinaannesi ayy maaşallah ne güzel ben oğlumda 6. Haftadan 16. Haftaya kadar ölmüştüm bulantı bulantı😔