Lucyprettywoman 3 yaşında bi oğlum var 2021 hamilesiydim yani. O zamanlar enflasyon ve ekonomik durumlar böyle olmadığı için bir çok şeye erişim çok daha mümkündü. Elimizden geldiğinde herşeyin en iyisini aldık babybjörn ana kucağı, kanguru cybex bebek arabası besafe oto koltuğu vs vs insan bide heves ediyor ilk çocuk olduğunda kıyafetleri osu busu herşeyin en iyisini almıştım tüm dolabı gapti diyebilirim ama şimdi geçmişe bakıyorum o kadar fuzuliymiş ki. Güvenliği ve sağlığı hariç herşeyi en minimum da tutmak gerçekten en mantıklısı. O zamanlar çok güzel ünlü bi mimarla anlaşıp muhteşem bir bebek odası yaptırdık ama bebeğim 3 yaşında ve hala bizle yatıyor odasında bir kere bile uyumadı 😅 insan zamanla tecrübe ediyor şimdi ki aklım olsa çoğu şeyi ikinci el alırdım bi çok şeyin kullanım ömrü o kadar kısa ki.. ikinci çocuğum olacağı için biraz içim soğuyor yapılan ilk masraflar konusunda ( gerçi bi çok şey yatak altında sandık lekesi olmuş ya da beklemekten yıpranmış zaten 🥲 ) ama gayet e bebekten ordan burdan aldığınız no name ürünlerle de 5 çocuk büyütürsünüz 🙏🏻 Çevremdekilere bunu söylediğim de bazen yanlış anlaşılıyor bana da söylendiğinde kızıyordum tabi ki en iyisini alıcam onu da yapıcam bunu da yapıcam diye ama gerçekten tecrübe etmiş insanların bi bildiği oluyormuş. Çocuğun giydiği haram yediği helalmış derler 🤗 etrafınıza eşe dosta sorun , dolap uygulamasında da çok temiz ürünler oluyor. Ana kucağı mesela babybjörn için bahsediyorum özellikle. Kumaşı çıkıp yıkanıyor. Tabi ki yıkandıkça yıpranıyor ama hijyen konusunda tertemiz oluyor. Bir sürü ikinci eli var, yataş juno almıştım mesela o da aynı şekilde.