Bze41 Merhaba kızlar bugün doktora gittim hafif lekelenmelerim oluyor 6. Hafta 4. Günümdeyim doktorum kesenin içinde embriyoyu göremedi boş kese olduğundan şüpheleniyor 1 hafta sonra tekrar çağırdı bu durumları yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayanlarınız var mı çok endişeliyim
Aynure27 Bze41 bendede boş gebelik olmuştu 8 haftaya kadar bekliyorlar emin olmak için.benimki boş gebelik cikdi
Accountant Bze41 bende kalp sesi duymaya gittiğimde boş gebelik olduğunu öğrenmiştim 8 haftada 10. Haftada da düşük olmuştu kürtaj istememiştim belki bir ihtimal olur diye ama senin daha erken inşallah görürsün
58ee Anneme 8. Haftaya kadar boş demişler kürtaja gün, verdikleri gün kalp atışıyla selamlamıs kardeşim şuan 18 yasında, 🥰
Accountant Buseeeee66 Buseeeee66 kürtaja yönlendirmişti beni ama kendisi de düşer denmişti o yüzden beklemiştim ve düşük olmuştu
Bze41 Betama ilk doktora gittiğimde bakmışlardı 3bin küsür civarındaydı bir daha bakmadı hiç doktorum bugün zaten kesenin boş olduğunu söyledi şüphelendi 1 hafta daha bekleyelim dedi
Aynure27 Buseeeee66 3 ay sonra hamile kaldım kızım oldu çok şükür. Şu an yine 6 +2 gunluk hamileyim yarın ilk kontrole gidicem inşAllah iyi şeyler duyarım.