gozde91 89962024 bende bugün düşük yaptım doktorda kan değerleri vitamin hiçbiri ile alakası yok tamamen kromozomal bi hata oluşuyor vücutta onu atıyor dedi yeniden sağlıklı gebelik oluşsun diye.
89962024 gozde91 umarım öyledir çünkü vicdanen çok rahatsızım içimde hep keşkeler.. inş kısa sürede tekrar hamile kalabiliriz ve sağlıklı şekilde kucağımıza almak nasip olur
Berfinkya3 Lucyprettywoman valla benim bildiğin evde kese şeklinde düştü ciğer parçası gibiydi içimden birşey gitti resmen
Pnrdrsn Feyurta merhaba.. bugün gittik keseyi gördük. Şimdilik beklemedeyiz.. ay sonu çağırdı tekrar. Kan sulandırıcı ve progestan verdi.
Pnrdrsn Feyurta merhaba.. keseyi de bebeği de gördük. Dün 5+6 olduğunu söyledi doktor.. kalp atışı icin haftaya yine bekliyor.. sizlerde durum ne ?
Feyurta Pnrdrsn aaa çok sevindim ♥️ benim düşükle sonuçlandı geçen ay bu ay korunuyoruz sizi görünce umudum yükseldi açıkçası çok sevindim
Pnrdrsn Feyurta inşallah ardından Rabb’im seni de sevindirsin. Ben de senin gibi çok inandım düşüğün ardından gelecek olana.. daha yolun başındayım tabi ki ama inanıyorum. Sen gül inşallah 🤲