Hulyabyndr Kızlar merhaba iyi akşamlar sizlere birşey danışmak istiyorum 3 gün önce değerim 355 iken bugün 412 olmuş nedir bu nasıl sonuçlanacak çok korkuyorum öğrendiğimden beri ağlıyorum bilgisi olanlar cevap verebilir mi ne yapacağım yarın kadın doğuma gideceğim normalde ilk kontrolüm haftayaydı ama sonucum böyle çıkınca yarın gitmeye karar verdim :KK43::KK43::KK43:
Deletedmom133 Sanırım yeni hamilesiniz benim 122den 4 sonra 477 ye yükseldi o rakam günleri buluyor korkulacak bir şey yok bebeğinizin keyfini çıkarın 😊
Hulyabyndr Deletedmom133 sizin artış gayet güzel 4 günde 4 katı artmış benim 3 günde %12 bile artmamıs evet yeni hamileyim üstelik tedaviyle hamile kalmıştım bugün 5.haftam
Bulutlu Biraz az yükselmiş ama hiç stres yapma sağlıksızsa vücut kabul etmez sonlanır zaten. iki gün sonra bi daha baktıracaksın demi?
Hulyabyndr Bulutlu yarın sabah hastaneye gideceğim ya canım daha yaptırmam yada doktor yaptır derse yaptırırım ne dıyecek bilmiyorum
Bulutlu İçini ferah tutmaya Çalış canım belli olmaz inşallah bi sorun yoktur 🤗 Bi defa olduysa yine olur o konuda strese girme hiç Allah yardımcın olsun
Serap09 Bulutlu kız siniylenme :) diyenler var bnde şaştım kaldım göğsümün yara olmasıni istemem zaten lansinoh 36 inci haftada sürmeye başlasam günde kaç kez sürüp birakayim