1prens1prenses_ Kaç paket alsam şuan e bebekte indirim var kızlar?? Kaç paket alsam 2 numarasida alcam
hhaziran 1prens1prenses_ ben sadece 1 paket, 1 numara 80 adetli olanından almıştım Pişik vs yapmayınca bitmesine yakın eşime aldırmıştım
Mrvsmt2502 1prens1prenses_ bebeğin kilosuna bağlı bu ilk kızım 4 kiloya yakın doğdu direkt 2 numaradan başladı 1 hiç kullanmadık.
babyiscoming_ 1prens1prenses_ 70li 1 paket 1 numara, 70li 1 paket 2 numara aldık. Bebiş doğsun duruma göre takviye alırız stok yapmak istemiyorum bebeğin kilosuna göre hareket edeceğim çöpe atmaktansa ☺️
esca344 1prens1prenses_ doğum kilosu önemli 2700 dogdu oğlum ben baya 1 kullandım mesela 4 kilo doğuran bir paket anca kullanır 🫣
1prens1prenses_ Mrvsmt2502 benim kız küçük doğar ya 32 haftalık 1986 Gr çıktı Birde erken doğum riskim var risk atmayım bir paket alayım o zaman Birde 2 numara alayım
hhaziran 1prens1prenses_ sleepy ile başlamıştım, 3 yada 4. Ayında lastik izi yapınca bez değişikliğine gitmiştim
Beyza_12 1prens1prenses_ ben kızımda 1 numara 100 lu paket Molfix almıştım pişik hapti yarısını bile kullanamadim sonra sleppy natural aldık çok memnundum ☺️şimdi ikinciye de 1 numara 42 li sleppy aldım belki bunada bu iyi gelmez değiştirmek zorunda kalırım boşa gitmesin diye
seyma0661 1prens1prenses_ ben toplamda 120 tane 1numara, 130tane 2 numara aldım sleepy ve molfix iki çeşit aldım yarı yarıya
Minnaksever 1prens1prenses_ yenidogan bir paket fazla gelmişti bize ama benim kızım 4 kilo doğmuştu zaten.sonrasi için ayda 1 kilo civarı alıyorlar ilk 3-4 ay öyle hesaplayabilirsiniz