esderler_ Mervebalemir 14+2 yim bende 😊 elenatal 2 kullanıyorum için de omega 3 dahil her şey var 🌸 13. Haftada da demir hapına başladım Oroferon kullanıyorum
YaseminNurcanSu Mervebalemir Vallahi hem arastirmada hocaya hemde devlette takipliyim devlette ki doktorum multivitamin kullan dedi arastirmadi doktorum d3 basladi gunde 10 damla baska biseye gerek yok dedi 😃
Mervebalemir esderler_ banada elenetal verdi doktorum ama ben hap yutamıyorum 😬🥲 şurup aldım onu kullanıyorum çocuk multivitamini😂
Ebru387 Haftada D vitamini hala devam ediyorum Hafta da Efa-Mom vitamine doğuma kadar devam edilecek 16.Haftada da demir ilacı başladı
Sen123 33+6yım invity Plus kullanıyorum gıda takviyesi onun haricinde her sabah demir hapı ve haftada 2 günde d vitamini kullanıyorum.
Ebru387 Mervebalemir Renkli bonibon çikolata kadar boyutu yutmasi kolay, efa mom balık yağı daha büyük 🙈
FtmaGlr Gebelik ilk haftasından bu zamana folikasit kullanılıyorum ek olarak demir ilacı kullanmaya başladım
xEndless Elenetal 2 içerisindede folik asit var ilk 3 ay zaten kullandık içinde folik asit olmayan multivitamin var mı acaba