Dilaraunal Özellikle bağcılar bahçelievler taraflarında önerebileceğiniz hastane var mı? Bahcelievler Medicalpark düşünüyorum ama bilemedim
esca344 Dilaraunal duygu hocaya gidiyorum şu an ama Feride hoca da çok iyi ona da 2 defa muayene oldum
Mrscakir Bahçelievler Medipole gidiyorum henüz doğum yapmadım bi kaç hafta beklerseniz o tecrübemide paylaşırım 😂 ama ebelerle, hemşirelerle falan görüştüm hepsi çok güler yüzlü çok sevecenler, doktorumdan da şuan çok çok memnunum tavsiye ederim ☺️
Meri3535 Bende de aynı sorun var bir türlü hastane doktor bulamıyorum. Hangi hastaneye baksam kötü yorum oldukça fazla… Çok da fazla para vermek de istemiyorum muayene ücreti çok yüksek olmayan ultrasonu iyi olan bilgisi güvenilir olan kolayca ulaşılabilen bir doktor arıyorum.
Dilaraunal Meri3535 Evet muayene ücretleri çok yüksek bende baktıkça vazgeçiyorum her birinden başta memorial istiyordum ama orası baktiklarim arasında en yükseği
Meri3535 Dilaraunal medipollerde de kötü yorum çok özellikle esenler medipol kötü yorumdan geçilmiyor. Bahçelievler biraz daha iyi o konuda ama onda da şu doktor çok iyi işte ultrasonu çok iyi falan hiç dediklerini duymadım. Yine öylesine birine gidicem sanırım bi süre daha araştırıcam doktoru…
Dilaraunal Meri3535 Bende ilk aylarım diye iyi bir yer bulana kadar birkac kere devlete gitmeyi düşünüyorum arkadasimin ablasi ve kuzenim medipol bagcilarda dogum yapti ikiside çok memnunmjş aklimda birtek orasi var suanlik