Bussenz Kızlar şu bacak bacak üstüne atma doğum olayını denedim, sırtım dimdik tutunca atamıyorum, belimi biraz yatay yaparsam atabiliyorum böyle deneyip de atamayan üç güne doğum yapan var mı? 😅
kindacute Bussenz çevremde yok ama instada olan görmüştüm, ben de atmaya çalıştım atamıyorum, uğraşırken sıkıştırdım bebişi biraz 😂 umarım doğrudur artık gelsin istiyorum selametle
kardelenimm Bussenz beenn 👋🏻 kesinlikle inanıyorum buna ve denemiştim ertesi günü doğum başlamıştı 😂 bebek aşağı kanala inince bacak bacak üstüne atamıyosunuz istesenizde atamıyosunuz
B-Ada Bussenz yaklaşık 2 haftadır atamıyorum bacak bacak üstüne 😂 hatta burdada sormuştum kimseden net bir deneyim alamadım bacak bacak üstüne atamayıp doğuma gidende var daha uzun sürende var 😂😂😂
Bussenz anneolmakneguzel_ Tolga çevikten görmüştüm 😂 sırtını dik tutup yere oturuyorsun bacağını diğerinin üstüne atmaya çalışıyorsun bebek kanala indiyse atamazmışsın üç güne doğurursun diyordu adam 😂😂
akidesekeri Bussenz ben bunu Instagramda kadın doğum doktorundan da duydum. Net bir cevap vermedi bebek kanala yerleştiyse böyle bir şey olabilir ama bilimsel bir çalışma yok dedi. Ben bazen yapıyorum hala bacak bacak üstüne atabiliyorum 😅
Bussenz kindacute kaç haftalık sizinki benim 38 bitti 😄 hadi bakalım doğum yapacak mıyız pazar gecesine ayarlıyorum psikolojimi 😂
kindacute Bussenz 38+5 bugün artık 😁 activating labor egzersizi paylaşmışlardı burada onu yapıyorum, yaptığımdan beri bebiş tek taraflı toplanmaya başladı size de tavsiye ederim. Pelvisi çok güzel açıyor, bebeği kanala sokuyor
Bussenz kindacute ben de bi pilates videosu yapıyorum hareket yaptıkça karnım kasılıyor zaten neden yürüyüşü yapıyorum sizin dediğinize de bakayım 😅