Seher05_ 35 haftalık doğum yaptım. Kızım solunum sıkıntısı nedeniyle küveze alındı. Doktor, nefes alıp vermekte çabuk yorulduğunu söylüyor. Benzer bir durum yaşayıp düzelen var mı? Bebeğiniz küvezde kaç gün kaldı? Nasıl bir yol izlendi ?
htck16 Seher05_ bende 4 ay önce doğum yaptım gene 35 haftalık doğum esnasında bebeğim çok yoruldu doğumum çok zor oldu çünkü gene 20 gün kuvezde kaldı mide kanaması geçirdi kendi kendine nefes alıp veremiyordu 20 gün sonra düzeldi çok şükür 🙏🏻 sizinde inşallah bir an önce kavuşursunuz
esca344 Seher05_ benim 37. Hafta olmasına rağmen solunum sıkıntısı yaşadı oğlum 7 gün kuvezde kaldı gereken desteği veriyolar sıkıntı kalmıyor sonra merak etmeyin
2bebek-41 Seher05_ bende oğlumda 35 haftalık doğum yaptım kısa süreli bizde yaşamışız ama küveze girmeden toparladı yanima geldi hemen dizinde çok kalmaz düzelir gönlünüzü ferah tutun sağlıkla kavuşun inşallah tez zaman da ♥️
Tazegelin12 Seher05_ 15 gün önce kuzenım doğum yaptı ciğerleri gelişmemiş solunum sıkıntısı var diye küveze aldılar 10 günün sonunda onlara özel oda verıp bebegı kontrol ettiler emmesi solunumu falan nasıl diye 15. Gün çıktı şükür
Seher05_ htck16 inşallah bizimde düzelir neden solunum sıkıntısı olduğunu tam anlayamadılar kalp doktoru da görecekmiş bugün dualarınıza ihtiyacım var çok teşekkür ederim ☺️
Seher05_ esca344 insallah bizimde az sürede kalır çok teşekkür ederim yorumlarınız beni motive ediyor 🙏🏻
2bebek-41 Seher05_ çok duracağını düşünmüyorum ama iyi olsun da 5 gün dursun canım üzülme en azından haftası iyi kilosu iyi birşey olma ihtimali çok daha düşük. Hem onlar bizden daha güçlü çok inanıyorum buna ♥️ En kısa zamanda kucağında olsun inşallah 🤲🏼
Hayal0102 Ben de 33 haftalık dogum yapmıştım ilk evladımı ciğerleri tam gelismedigi icin yeterli solunumu yapamıyorlar entube edilmediyse kısa zamanda çıkar insallah merak etmeyin oglum 17 gun kalmıştı 10 günlükken servise almışlardı denemek için ama satürasyonu hep sınırdaydı o yüzden tekrar aldılar kuvoze sonra da bir hafta daha kaldı oyle çıktı cok şükür sıkıntı olmadı gelişim açısından
Seher05_ Hayal0102 kızım küvezde entübe edilmedi ama işte çok zor bir süreç insan düşünmeden duramıyor Allah razı olsun dualarınız için 🙏🏻
Seher05_ 2bebek-41 inşallah güzel duaların için teşekkür ederim kendimi motive etmeye çalışıyorum çok şükür yaşıyor diyorum 🙏🏻
Seher05_ Tazegelin12 ay çok şükür inşallah benimde kızım çıkar o kadar çok zor bir süreç ki hastaneden çıkarken onsuz çıktım çok ağlıyorum rabbim şifa versin ☹️💖🙏🏻
Tazegelin12 Seher05_ Sandığımızdan daha güçlüler siz içinizi ferah tutun Rabbim hemen kavuştursun inşAllah 🙏
Hayal0102 Seher05_ oyle tabi ki cok zor gerçekten Allah gönlünüze ferahlık versin kızınıza bir an önce sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah 💐
Seher05_ Hayal0102 amin inşallah bugün görmeye gittim entübe edildiğini öğrendim akciğer iltihabı kapmış inşallah çıkar rabbim şifa versin ne zaman iyileşir bilmiyorum ☹️🙏🏻
Kubraylvc Geçmiş olsun bebeğiniz hayırlı olsun ilk kızım 35 haftada doğdu solunum sıkıntısı yaşamadı başka sebeblerle yattı 40 gün ikinci kızım 37 haftada doğdu solunum sıkıntısı yaşadı entübe edildi enfeksıyondan 1 aya yakın yattı korkmayın lütfen şimdi ikiside kocaman oldu haftanız çok iyi hemen çıkar yaşayan bilir 🥹
Seher05_ Kubraylvc merhaba çok geçmiş olsun size de bugün öğrendim ki entübe edilmiş görmeye gittim akciğeri iltihap kapmış ne zaman çıkar hiç söylemediler canımdan can gitti …
Kubraylvc Seher05_ çok geçmiş olsun lütfen üzülmeyin bebeğiniz hisseder siz güçlü durun ki çabucak iyileşsin bi bakmışsınız koynunuzda
Hayal0102 Seher05_ inşallah en kısa zamanda toparlar Ve çıkar rabbim safi ismi hürmetine şifalar versin 💕
Seher05_ Kubraylvc çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için iyi düşünüyorum iyi olsun diye elimden baska bir şey gelmiyor ☺️🤲🏻