Ozlm035 iremcansu herşey normaldi beta 21 çıkmıştı adet günümden bigün önce çok hafif kasık ağrım oldu ertesi sabahta düşük yaptım normal kanamaya döndü sonra inşallah sağlıklıdır
Ozlm035 iremcansu anladım benim doktorumunda amelıyatı varmıs sonuc için gidemedim pazartesi giderim artık inşallah yükselmiş olur ikimizinde
Alya05 Gulserennnnnn evet normal dua et olmasın bulantın yoksa mahf olacaksın. Bulantın olunca beni hatırla 😁😁 7 haftalıktan başlar artık tansiyon düşmesi bulantı
Zeynepkab Gulserennnnnn bende 8+2 haftalığım çok şükür bende de yok denecek gibi bişey her şey de sağlıklı ilerliyor hamdolsun şanslı olanlardanız😁
Alya05 Ozlm035 sağlıklıysa artar 2 3 gün sonra yine baktır. Sağlıksızda zaten regli olursun. Allah’ın izniyle sağlıklıdır kötü düşünmemek lazım
Gulserennnnnn Alya05 7 ocakta beta verdim 223 çıktı tekrar vermeme gerek var mı sonuça göre kaç haftalık acaba
Alya05 Gulserennnnnn canım betaya göre hesaplanmıyor son adet tarihine göre hesaplanıyor uygulamaya gir sonra adet tarihini ordan söyler