162999 Arkadaşlar montessori yatak için sade bir nevresim takımı arıyorum nerden aldınız memnun kaldınız mı
babyandmomy__ 162999 little gusto markasını çok beğeniyorum ama fiyatları biraz uçuk gibi ama çoookkkk güzeller 🥴 Sanırım bir tane alacağım
Aylaa123 162999 ben yataştan pike takımı aldım sade dümdüz birsey yatağın üstüne serdim şimdilik kullanmoyoruz ama görüntüsü hoş dursun diye 😂
162999 babyandmomy__ hemen inceleyeceğim. Ya zaten ilk onu kullanmayacağı için görseli hoş bir tane alsam yeter
babyandmomy__ 162999 Trendyolda annesesi diye bir sayfa da var müslin çarşafları var park beşik için ondan alacağım nevresim seti de varmış orda
babyandmomy__ 162999 ay evet afedersin söylemeyi unuttum sepet beşik kullanacağım salonda onun için almayı düşünüyorum diğeri zaten park beşik onun için nevresim setine ihtiyaç duymadım
162999 babyandmomy__ Aydnkynk park beşik için var güzel modeller ama montessori için daha büyük oluyor ya bulamıyorum
Aydnkynk 162999 yok var ben kullanıyorum hatta yastık yorganı bile tek kişilik olanlardan değil çocuk için yorganlar mesela extra ince çocuk için olanı çok kullanışlı
babyandmomy__ 162999 güzel kumaşlar satan yerler var instagramda ben müslin örtü ve ağız mendilleri için almıştım annem dikecek ordan kumaş alıp kendiniz de diktirebilirsiniz
babyandmomy__ Aylaa123 ay ne kadar tatlış bir oda 😍🥹sağlıkla büyüsün inşallah içinde Beşiğin başındaki zürafa stickerları nerden aldınız acaba
162999 Aylaa123 aaa çok beğendim tam istediğim görüntü işte keşke burda link yasak olmasaydı sizden isterdim
Aylaa123 babyandmomy__ tesekkür ederiz 🌸trendyoldan almıştım bebek odası duvar stickerı yazınca çeşit çeşit çıkıyor 💖
Aylaa123 162999 söyle görsel atayım aratıp bulabilirsiniz ben aldıpım zaman başla renkleride vardı suan varmı bilmiyorum ama